Iyi Iyi cok sevindim walla, hayirlisi olsun.canacanka-t demiş ki:teşekkürler adaş ankaraya bekleriz konser için umarım ayarlarız beraber vokal işi halloldu zaten bi çalışma kaldı işte onlarda tamamlandıktan sonra bi konser daha gelcek konser işini de ilerde yapalım kardeşim...cuzunyol demiş ki:Can'cim selamlar. Biraz gec oldu kusura bakma ama bi iade-i ziyaret yapayim dediim. Valla bu konuda mahcup hissediyorum ne zamandir kendimi sana karsi 😳
Nasilsin(iz)? Umarim keyifler yerindedir. Konserler falan tam gaz devam ediyo anlasilan. Okudugum kadariyla da vocal eksigi var sanirim. Umarim en kisa zamanda halledersiniz. Bayan vocal cok keyifli olur tavsiye ederim. Bi de alimli bir hanimefendiyse eger 😛 bayagi is yapar, seyirci toplarsiniz benden söylemesi... Amanbi aksaklik falan olmasin sakin, daha beraber sahneye cikcaz unutma(yin) 😛
Simdilik bu kadar, sonsuz basarilar diliyorum. Demo, video v.s. varsa biseyler dinlemek isterim cok. Haberin(iz) ola! Kendinize cok iyi bakin..
Eywallah....
Walla biz de cok gelmek isteriz ama takip ettigin üzere henüz netlik kazanmayan bi takim gelismeler var. Ama eger devam edersek mutlaka geliriz ve yapariz bi konser.. Orda ya da burda ama bi sekilde yapariz.
Eywallah...