bilmem var mısın? durakla idea yeni davulcu alacaklar heralde sen yoksun abi napalım be 🙂 sensiz durakta beklenmez sensiz idea(fikir)üretilmez ereniiim... yıkacaz ortalığı..Alc43Vol demiş ki:bende varmiyim?
öyle bir yazmışsın ki bülent sanki kapışacaz haa!! neyse çok yorulmam inşallah eren kötü olacak hem durak idea hemde pokerheadle birlikte çok yorulcak aslında bende biraz kayacam konserde seyduna pokerhead derken yere yığılacam.. 🙂comma demiş ki:Beyler desenize sonunda Seyduna VS pokerhead... Cancım sana bol şans valla umarım çok yorulmazsın iyi çalışmalar başarılar...
ya dur bi olum ya acındıracaktım kendimi bi güzel berbat ettin herşeyi ben nazlı olurum kardeşim öle yok beleşe nazımı çekeceksiniz!! 😀Alc43Vol demiş ki:cok konusma iki parmak oynatcan gelmis agliyosun!
merakınız yerde kalmıyacak söz veriyorum inanılmaz parçalarla geliyoruz baştaki repertuara lütfen dikkat etmeyin tamamen değişmiştir hardcore dolu bir repertuarla pogo sevenleri bekliyoruz...shibby demiş ki:ya 23ü çok güzel olcak gibi!!! zaten gruplar çok güzel ve tabi en çok merak ettiğimiz şey : SEYDUNA!! bu arada eren ve can size kolay gelsin ama bence hem sizin için hem de bizim için çok eğlenceli bir konser olucak!! başarılar!!
evet bugün zoodaydı oda bizde çalışıyorduk saolsun dinledi inşallah ok güzel olacak..shibby demiş ki:pogoya hayır!! ayrıca oytundan duydum baya iyi geliyormuşsunuz sanırım..hadi hayırlısı
eyvallah utku senle de çalışmak ayrı bir zevkti.. geleceksin sende konsere kaçışın olamaz...HangNaiL demiş ki:Ali ile can çalarda kötü mü olur be anam!