Seymour Duncan Manyetik önerisi

Elimde B.C Rich Masterpiece Bich var köprü manyetiğini değiştirmek istiyorum böyle palm muteler kesin net duyulsun distortionda Hi-Gain'de çamurlaşsın istemiyorum, köprüde clean kullanan birisi değilim ama cleanler ortalama olursa iyi olur aman aman bi clean tonu istemiyorum idare etsin yeter şuan aklımda Seymour Duncan SH-14 Custom 5 ve Seymour Duncan JB var ikisi arasından hangisi önerirsiniz ?

Sorunuza tam olarak yanıt vermiş olmayacağım çünkü bahsettiğiniz manyetikler tecrübe etmedim. Ancak belirtmek isterim ki Di Marzio Crunch Lab ve Liquifire ikilisi çalımı çok keyifli manyetikler. Eğer ilgi alanınıza giriyorsa alternatif olarak incelemenizi öneririm.

Hayırlı olsun. Jb ler gitar seçen bir manyetik, bazı gitarlarda harika olurken bazılarında vasat performans veriyor.

O dediğiniz kamyon gibi drive tonları için aktif manyetikler daha çok tercih ediliyor ama o da çok yönlü değil jb gibi.

Ne çıkarsa bahtınıza.
Maun gövdeli gülağacı klavyesi var umarım sıkıntı çıkarmaz.
Gibson Les Paul Custom bridge manyetiğine çok yakışıyor. Gitar böyle tok, koyu bir gitarsa güzel reaksiyon verir.
Les Paul'lar gibi maun gövdeli dediğim gibi umarım sorun yaratmaz.

Geri