Mikrofon tekniğini kastetmiştim.
Mikrofon tekniğini kastetmiştim.
Sonra bir de nacizhane diyorsun de get!!! 😀Çoklu mikrofonlama (kabin arkası, oda akustiği vs.) ve multi-track (kanal başına 2, toplamda 4 gitar kaydı) değil. Tek SM57 ile yakın mikrofonlama (close miking) yaptım. Sweetspot'ı bulmak için son ses ampli hışırtısından faydalandım. Kendi kayıtlarımda kullandığım iki farklı sweetspot noktası var: 1) speaker'ın merkez noktasıyla koninin kesiştiği yere doğrudan bakacak şekilde (on-axis, off-center), 2) Koni yüzeyine dik bakacak şekilde merkez noktaya yakın (off-axis, off-center). Bu kaydımda 2. yi kullandım.
... yav ismine takıldım ben, Nazgül... Tatil mekanında gözleme yapan bacı gibi 🙂
LOTR'dan geliyo sanırım 🙂 Nazgul'un çığlığından esinlenmişler heralde 🙂... yav ismine takıldım ben, Nazgül... Tatil mekanında gözleme yapan bacı gibi 🙂
LOTR'dan geliyo sanırım 🙂 Nazgul'un çığlığından esinlenmişler heralde 🙂
aynen 🙂Şöyle bir resim buldum, sanırım sizi doğrular nitelikte 🙂 :
![]()
Hocam bu manyetik setini ben de almayı düşünüyorum fakat gitarla uyumlu olur mu bir fikrim yok açıkcası. Ibanez rg1527.
... yav ismine takıldım ben, Nazgül... Tatil mekanında gözleme yapan bacı gibi 🙂
Ben de şimdi bunu yazıyordum 🙂 Her ne kadar eski manyetiğim olsa da, aynı marka farklı model gitarda ve aynı EQ da bakalım nasıl fark edecek 🙂Erdem bey, ellerinize sağlık, sizden de bir DI rica edebilir miyiz? 🙂