Hakan Baysal 17 Eylül 2025 #1 Şehir İzmir Takasa Kapalı Fiyat 7500 Para Birimi TL Takas düşünmüyorum. Set halinde satılıktır. Kablo boyları bridge(köprü) için 15, neck(sap) için 25 cmdir. Ayrı satmıyorum.
Takas düşünmüyorum. Set halinde satılıktır. Kablo boyları bridge(köprü) için 15, neck(sap) için 25 cmdir. Ayrı satmıyorum.
Hakan Baysal Bugün: 11:24 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Setin yanında ayrıca diğe ilanımdaki manyetik çerçevelerini hediye edeceğim(çerçeveler ayrıca satılmazsa tabi 😊) Satılık Konu 'Gibson Les Paul Krom Manyetik Çerçevesi' 29 Ağustos 2025 Eski Gibson Les Paul'ümden çıkardığım krom malzemeden yapılmış 2 adet manyetik çerçevesini (humbucker kapağı değil) satıyorum. Herhangi bir hasar vs yoktur. Potans başları satılmıştır.
Setin yanında ayrıca diğe ilanımdaki manyetik çerçevelerini hediye edeceğim(çerçeveler ayrıca satılmazsa tabi 😊) Satılık Konu 'Gibson Les Paul Krom Manyetik Çerçevesi' 29 Ağustos 2025 Eski Gibson Les Paul'ümden çıkardığım krom malzemeden yapılmış 2 adet manyetik çerçevesini (humbucker kapağı değil) satıyorum. Herhangi bir hasar vs yoktur. Potans başları satılmıştır.