Shecter Blackjack ATX C-1 Hakkında

Yakın zamanda elektro gitar almayı planlıyorum ve gözüme Schecter’in Blackjack ATX C-1 gitarı çarptı elinde bu gitardan olan arkadaşlar (veya daha önceden denemiş olanlar) deneyimlerini paylaşabilir mi sizce nasıl bir gitar pek türk kullanıcı yorumu bulamadım teşekkürler şimdiden. (Aşağı yukarı bu tarzda bir gitar arıyorum farklı alternatifler de önerebilirsiniz)

Kütür kütür alet. 25.000 TL ye kadar 2. elde alınabilecek en iyi gitarlardan hatta.

Bende 7 telli olanı var yıllardır. Tek eksi yanı -kisiye göre değişir ben çok rahattım çaldığım zamanlar - sapı kalındır.

Yakın zamanda elektro gitar almayı planlıyorum ve gözüme Schecter’in Blackjack ATX C-1 gitarı çarptı elinde bu gitardan olan arkadaşlar (veya daha önceden denemiş olanlar) deneyimlerini paylaşabilir mi sizce nasıl bir gitar pek türk kullanıcı yorumu bulamadım teşekkürler şimdiden. (Aşağı yukarı bu tarzda bir gitar arıyorum farklı alternatifler de önerebilirsiniz)
Bende bakıyorum bulursam direkt alıcam. 0'ını bulamadım ben hiçbir yerde,sanırım üretimi durmuş ve hiçbir yerde yok.

Schecter Blackjack ve Hellraiser serileri o kadar iyi ki (biri abanoz, diğeri gül ağacı; bunun dışında aynı segmentler) kendileri bile senelerdir aynı kalibrede seri çıkaramadı. Sırası ile Les Paul'undan Telecaster'ına kadar iki modelden de çok gitar elimden geçti

Döneminin en iyi modellerindendir, temiz durumda ve uyguna bulursanız düşünmeden alabilirsiniz.

2011 yapımı sabit köprülü 7 telli bir adedi mevcut bende de, hellraiser c-7 ile birlikte asla elimden çıkarmayı düşünmeyeceğim iki üç gitardan biridir. Sap kalınlığı konusunda hak veririm, etli butlu bir yapısı var ve herkes rahat edemeyebiliyor. Kendi adıma sorun yaşamadım fakat alışamayanı da gördüm. Sd blackout set ise özellikle kayıtta biraz uğraştırıyor, gereğinden fazlaca yüksek bir çıkış gücüne sahip. Bir de hellraiser'e göre pili daha kısa sürede gömüyor, sebebini bilemiyorum.

Haricinde ise her iki seri de makul rakamlara bulunduğu takdirde üzmeyecek gitarlardır.

Geri