Shure Sm57 mikrofonun her sitede farklı fiyat olması

Arkadaşlar selam bir tane kayıt için shure sm57 mikrofon almak istiyorum ama mikrofonlarda çakma mal olayı galiba daha çok oluyormuş. bir sitede 6500 tl olan mikrofon başka sitede 7bin 8bin diye saçma sapan bir fiyatlandırmaları var ucuza ve güvenli şekilde nerden alabilirim ?

Ellerinde ekipmanın stoğu olup olmadığını öğren derim. Firmalar ellerinde stok olmadığında internet sitelerindeki fiyatı yeni stok gelene kadar güncellemeyebiliyorlar.
Genel olarakta hangi markadan alışveriş yapacaksan Türkiye distribütörü kimse ondan almanı öneririm.

evet güvenilir sitelerde daha pahalı muzikdoktorundan ben de alışveriş yapmıştım daha önce diğer sitelerde 6500 de bulunabilmesi beni kuşkulandırıyor. ayrıca türkiyede çok pahalıymış 100 dolarlık bir mikrofon 🙁

evet güvenilir sitelerde daha pahalı muzikdoktorundan ben de alışveriş yapmıştım daha önce diğer sitelerde 6500 de bulunabilmesi beni kuşkulandırıyor. ayrıca türkiyede çok pahalıymış 100 dolarlık bir mikrofon 🙁
Müzikdoktorundan daha önce alışveriş yaptım. Ben sundukları hizmeti çok beğendim. Kendileri ile iletişime geçerseniz stok durumu hakkında bilgi verebilirler.

n11, trendyol, idefix vb alışveriş siteleri ile fiyat kıyaslaması lütfen yapmayın bu firmaların çalışma mantıkları daha farklı aynı ürünü daha ucuz satabildikleri gibi güvenilir olmayan satıcılar tarafından sahte ürün vb gönderim de mümkün. Ben distribitör firmalardan alışveriş yapmayı tercih ediyorum.

İkinci el faturalı ürün kovala veya sıfır güvenilir bir yerden alabilirsin çünkü alıp satılacak bir ürün değil kendini kanıtlamış bir mikrofon. Ha dersen daha uygun bişeyler elimde stagg ın güzel bir sm57 klonu var tavsiye edebilirim. Ama tabiki ses sıcaklığı olarak bir sm57 ye yaklaşamaz, geçici çözüm sunar.

Geri