Shure SM7B için en uyguna alınabilecek Ses Kartı ve diğer ihtiyaçlar nelerdir ?

herkese merhaba sm7b almayı planlıyorum çalışması için almam gereken en uygun fiyatlı ses kartı nedir ? Bildiğim kadarıyla başka birkaç şey daha almam gerekli bu konuda bana yardımcı olur musunuz ?

SM7B -59 dB output ile bayağı düşük bir çıkışa sahip. Bu nedenle yalnızca ses kartı yeterli olmayacaktır. Ben bu ürünle kullanıyorum.

Bu ürünle kullanmak için de 48V güç sağlayan (hemen hemen her kart sağlıyor) bir ses kartı yeterli olacaktır.

SM7B -59 dB output ile bayağı düşük bir çıkışa sahip. Bu nedenle yalnızca ses kartı yeterli olmayacaktır. Ben bu ürünle kullanıyorum.

Bu ürünle kullanmak için de 48V güç sağlayan (hemen hemen her kart sağlıyor) bir ses kartı yeterli olacaktır.
cevabın için çok teşekkür ederim araştırdığım kadarıyla ses kartıda önemliymiş yanlış bilmiyorsam , fetheadi kesin alıyorum o zaman ve şu ses kartıyla kullanılabilir mi fiyatı uygun geldi Amazon.com.tr

Ses kartı elbette önemli. Benim şahsi kaygılarım arasında SM7B'yi kullanmaktan daha öte konular olduğu için Focusrite 18i20 Gen3 kartı Focusrite Octopre Preamp ile 16 kanal paralel kayıt alabilen bir A/D converter olarak kullanıyorum. Ayrıca Tascam M2600 MKII Analog masayı preamp ve eq amacıyla kullanıyorum.

Ancak tek kaygınız bu mikrofonu kullanmaksa bütçeniz içindeki güncel bir XLR girişli Phantom Power verebilen bir model iş görecektir. Fethead yine benim işimi çözüyor ancak daha yüksek bütçelere daha da kaliteli ürünler muhakkak vardır. Ben F/P bir ürün önerdim.

Aslında sadece kullanmaktan ziyade çok uçuk bir fiyat gerektirmeden alabileceğim en kaliteli sesi almak istiyorum mikrofon hariç 15 k belki biraz daha üstünde harcayabilirim ama bu konularda hiç bilgim yok ve yardıma ihtiyacım var ne almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok sadece bildiğim üstün körü ses kartı , xlr kablo ve fethead almam gerektiği , 15 k bandında hangi ürünleri alarak en kaliteli sesi sağlayabilirim ?

Geri