evet ya ocak bitti.....
gözümüz yollarda kaldı......
albümü bulabilsek hemen alıcam ama mucize gibi bişey bulmamız sanırım
gözümüz yollarda kaldı......
albümü bulabilsek hemen alıcam ama mucize gibi bişey bulmamız sanırım
Daeron demiş ki:Albümü hiçbir yerde bulamazmıyız?
Elimde sadece Desert var.
justin_case demiş ki:Grup kuruldugu 1993 Nisan'in dan dagildigi 2000 yilina dek tam 23 müzisyeni barindirdi bünyesinde... Burada oturupta grup üyesi oldugumu fln ispatlama cabasina girismeyecegim Frusciante. Ama grubu 1993 Nisan inda Ege Madra ve Ulas Akin la beraber kuran 3. üyeyim. Siddhartha ile ilgili entrylerini görünce kim oldugunu merak edip Kerem e telefon ettim. kendisi kuzenim olur, Mor Ve Ötesi nin gitarlarini calar. Nitekim albumumuzu sana kendisinin verdigini söyledi. Ama konu bu degil. Dedigim gibi ihtiyac duyana yardimci olmaktan keyif duyacagim. sevgiler.
justin_case demiş ki:herkese selam,
http://groups.msn.com/siddharthasound/_whatsnew.msnw
adresi yillardir güncellenmiyordu. Ancak nette Siddhartha'yi Diriltme, Koruma ve Yasatma Dernegi diye birseyle karsilasilinca bir takim degisiklikler yapildi sitede... Su an hali hazirda grubun 6 senelik müzikal yolculugunu detaylica anlatan YUKI imzali bir biyografi mevcut... Cok da iyi hazirlanmis, ellerine saglik, dostum...Yeni okudum ve benim bile hatirlamadigim bi ton olay canlandi yeniden gözümün önünde... Daha önce site ingilizce oldugundan ve Siddhartha' dan ziyade sonraki olusum olan Siddharthasound Corporation icin hazirlandigindan konmamisti bu biyografi... Simdilik sadece bu genis biyografi yer alsa da 1-2 hafta icinde bolca fotograf, sarki sözü, grup elemanlarinin su an nelerle mesgul olduklari ile ilgili döküman ve Siddhartha nin az bilinen konser ve demo mp3leri yer alacak. Bir de forum ve chat odasi var... daha ne olsun...