Her zamanki gibi beğeniniz için teşekkürler arkadaşlar. NSS'de bu sene çok daha avantajlı durumda gözüküyoruz. Gelen yorumlar hep olumlu ve "Ölüm Gibi Bir Düş" ile ilk şarkımızdan sonra çıtayı birkaç basamak daha yükseltmeyi hedefledik ve sanıyorum bunu da başardık. Ama bu yarışmayla grupların başarılarının ölçümü ne kadar mümkün olacak, tartışılır. Kaldı ki NSS 2 yıldır bazı spekülasyonları da beraberinde getiriyor ne yazık ki, buna da en son 743 şarkıcı/grup' tan rasgele(!) seçilen 20'siyle yapılan özel röportaj örnek gösterilebilir sanıyorum. Geçen sene ise bizim en çok rahatsız olduğumuz konu halk oylaması sonuçlarının açıklanmaması olmuştu. Bu sene aynı hataya tekrar düşülmeyeceğini ümit ediyoruz.
PelegrA, yazdıkların bizi mutlu etti. Başlangıçta bahsettiğin benzetilme konusunu bu şarkıyla aştığımızı düşünüyorum, büyük çoğunlukta öyle düşünüyor olmalı ki yeni şarkımız için bu yönde bir eleştri hemen hemen hiç gelmedi diyebilirim. Ayrıca sizlere sunacağımız yeni şarkılarda giderek çok daha özgün ve Gözde'nin gerçek yorumunu tam manasıyla ortaya koyabilecek eserler olacak. Çünkü bu süreç basamak basamak ilerleyen, birazda zorlu bir süreç. Bunu başarmaktaki en büyük yardımcımız da tabiki müzikten anlayan ve müziğe saygısı olan amatör ya da profesyonel tüm insanların yapıcı eleştirileridir.
İstanbul daveti içinde ayrıca teşekkür ederim. Bu tarz organizasyonlarda yer almaktan bizde keyif duyarız.
gayfb ve fortright gerçekten de sizden bunları duymak güzel. 😀 yalnız bırakmıyosunuz, sağolun. Yeni şarkımız için seçim aşamasındayız. 3. şarkıda biraz daha yavaş ve duygusal bi tat yakalamayı planlıyoruz. Tabi sizlerinde isteklerini dikkate alacağız 8)