futuristin gönderdiği linke bakınca filme ve tarantinoya bir kez daha hayran kaldım!
ne film di be!
ne film di be!
denoktabenokta demiş ki:futuristin gönderdiği linke bakınca filme ve tarantinoya bir kez daha hayran kaldım!
ne film di be!
wazgaat demiş ki:hatta tarantino sahnelerin çekimlerimden 1-2 dolar parada almış diyorlar 😆 😆 😆 bu haberin ne kadar doğru bilinmez tabii :roll: :roll:
and_justice_4 demiş ki:Saat 05:00 ve DVD im bana filmin bittiğini söylüyor, inanmak istemiyorum! Filmin adı Sin City! Bitmemesini istediğim birşeyin bittiği anlayınca bunun beni ne kadar huzursuz ettiğinin farkına varıyorum! Evet arkadaşlar! Filmimizin adı Sin City yani Günah Şehri! Yine bir Tarantino ve Rodriguez ortaklığından içimde en ufak bir şüphe uyandırmadan keyif alarak,rahatlıkla izlediğim ve bitmesi sonucu gerçekten üzüldüğüm bir filmden bahsediyorum! Kill Bill vol.1 için yorumum ekmek kadayıfı şeklinde olmustu! Kill Bill vol.2 için kaymaklı ekmek kadayıfı deme cüretini göstermiştim! Ama Sin City gerçekten bugüne kadar hiç görmediğim,koklamadığım,tatmadığım ama yemek istediğim ve yemem sonuncunda bayılmama sebep olan birşey oldu benim için! Kesinlikle bir Tarantino ve Rodruguez hayranıysanız tavsiyem Sin City'dir. (Dikkat edin kendinize! Belki içinizdeki katil sizi hiç bilmediginiz bir yere götürebilir)
türkçe dublajını istiyorsan dvd yada vcd sini alarak izleyebilirsin.ben daha dün akşam izledim onun için tv de izlemem.zaten tv de scarfece yada otomatik portakal bile olsa izlemem.reklamların b.kunu çıkarıyolar çünkü insan filmin hangi sahnede kaldığını unutuyor yaa..._ERHAN_ demiş ki:Bugün Star TV'de 22:15'te veriyorlar. Birde Türkçe dublajını merak ettim doğrusu ama malefef işim var seyredemiyecem, neyse tekrarını verirler 🙂
ucar demiş ki:türkçe dublajını istiyorsan dvd yada vcd sini alarak izleyebilirsin.ben daha dün akşam izledim onun için tv de izlemem.zaten tv de scarfece yada otomatik portakal bile olsa izlemem.reklamların b.kunu çıkarıyolar çünkü insan filmin hangi sahnede kaldığını unutuyor yaa..._ERHAN_ demiş ki:Bugün Star TV'de 22:15'te veriyorlar. Birde Türkçe dublajını merak ettim doğrusu ama malefef işim var seyredemiyecem, neyse tekrarını verirler 🙂