evet "federalfish" öyle bi durum düşünülüyor. bunun için bu yaz aylarını en iyi şekilde çalışarak değerlendirmeyi seçtik grupça. herşey yolunda giderse eylül ayı gibi oradayız.bizi yalnız bırakmıycağınızı ve gereken ilgiyi konsere gelerek müziğimizi bizlerle paylaşarak göstereceğinizi umudediyoruz.son olarak since yesterday izmir'i selamlıyor,in between'i ayrıyeten öpüyor bu olanağı bize sunacağı için. 😉federalfish demiş ki:valla in between'den "eylülde izmire getircez onları" gibi bişey duydum ben 🙂 umarım doğrudur, merakla bekliyoruz. Başarılar. 😉
Blast demiş ki:evet "federalfish" öyle bi durum düşünülüyor. bunun için bu yaz aylarını en iyi şekilde çalışarak değerlendirmeyi seçtik grupça. herşey yolunda giderse eylül ayı gibi oradayız.bizi yalnız bırakmıycağınızı ve gereken ilgiyi konsere gelerek müziğimizi bizlerle paylaşarak göstereceğinizi umudediyoruz.son olarak since yesterday izmir'i selamlıyor,in between'i ayrıyeten öpüyor bu olanağı bize sunacağı için. 😉federalfish demiş ki:valla in between'den "eylülde izmire getircez onları" gibi bişey duydum ben 🙂 umarım doğrudur, merakla bekliyoruz. Başarılar. 😉
lupus sana çok teşekkürler desteğin ve grubumuzu takip ettiğin için. grubuna da since yesterday'den selam iletiyorum. 😉Lupus demiş ki:''Since yesterday'' a başarılar.Pek tanınmayan bi tarzda çok güzel işler yapıyolar gerçekten.Gelişmeleri merakla takip ediyoruz.Hepinize kolay gelsin başarılar