Singlede 1 den Fazla Sarkı Nasıl Eklenır

Dostlar selam fotografta gormus oldugunuz gıbı sıngle cıkarıp farkı versıyonlarını yayınlıcam ama sıngle 1 muzık eklenıyo bunu spotıfy artıst denmı yapıcam yoksa dısttenmı dıste baktım ama herhangı bırsey bulamadım

not:tunecore kullanıyorum

Screenshot_81.webp

Spotify'a ve diğer platformlara parça eklemek için içeriğinizi kullanmayı tercih ettiğiniz aracı yazılımdan yüklemeniz gerekli. Bu durumda sizinki Tunecore oluyor. Tunecore arayüzünü bilmiyorum fakat distrokid ile çok da farklı olduğunu sanmıyorum. Parçalarınızı "add music" veya "add track" seçeneğinden yüklemeniz yeterli. 24 saat içinde tunecore'un anlaşmalı olduğu majör platformaların hepsinde görünür parçalarınız.

Spotify'a ve diğer platformlara parça eklemek için içeriğinizi kullanmayı tercih ettiğiniz aracı yazılımdan yüklemeniz gerekli. Bu durumda sizinki Tunecore oluyor. Tunecore arayüzünü bilmiyorum fakat distrokid ile çok da farklı olduğunu sanmıyorum. Parçalarınızı "add music" veya "add track" seçeneğinden yüklemeniz yeterli. 24 saat içinde tunecore'un anlaşmalı olduğu majör platformaların hepsinde görünür parçalarınız
anladım hocam fakat sarkı paylasma seceneklerınde var ep de yok mesela pek anlıyamadım

Screenshot_80.webp

Geri