hastasiyiz!!!
yargı kutsaldır 🙂 8)exodus_deniz demiş ki:ben RECTIFIER deniz olarak yobazlara da devletin kurumu olan DANISTAY a da kafam girsin diyorum.
Hayır olamaz, bu GİRAY (geyar) olamaz :!: :!: :!:exodus_deniz demiş ki:
hastasiyiz!!!
gbanes374 demiş ki:Ben de oradaydım tabi ki... 8)
Sen niye varsın ben anlamadım ki... Sadece ben de değil üstelik...Norton_Antor demiş ki:bi sen eksiktin zaten 😀
gbanes374 demiş ki:Sen niye varsın ben anlamadım ki... Sadece ben de değil üstelik...Norton_Antor demiş ki:bi sen eksiktin zaten 😀
exodus_deniz demiş ki:anti-social demiş ki:hatta curse the gods a.k. :metalhead
hahaha.. yarildim la... devlet kendi eliyle adam ettigi buyulttugu yucelttigi yobazlar ile suan basa cikamaz hale geldi..
ben RECTIFIER deniz olarak yobazlara da devletin kurumu olan DANISTAY a da kafam girsin diyorum.
DaveMustaine_64 demiş ki:exodus_deniz demiş ki:anti-social demiş ki:hatta curse the gods a.k. :metalhead
hahaha.. yarildim la... devlet kendi eliyle adam ettigi buyulttugu yucelttigi yobazlar ile suan basa cikamaz hale geldi..
ben RECTIFIER deniz olarak yobazlara da devletin kurumu olan DANISTAY a da kafam girsin diyorum.
Sen RECTIFIER deniz, üzgünüm ama bu konuda haksızsın...
exodus_deniz demiş ki:bu arada haksızlıgımın sebebını ogrenmek ıstıyorum. sadece yapmak ıstedıgım kafa sokma eylemınden bahsettim. bu gorus bıldırmedım kı haksız olayım. haa kafa sokmak ıstemekte hazsızlık yapıyorsam soyle berkaycım. ama ben gene de ıkısıne de kafam gırsın dıyorum.. bugun unıversıtelerde turbana ızın vermeyıp ılerıcı ılan edılenler dun devrımcılerı patır patır asıyorlardı unutmamak lazım...
exodus_deniz demiş ki:bu arada haksızlıgımın sebebını ogrenmek ıstıyorum. sadece yapmak ıstedıgım kafa sokma eylemınden bahsettim. bu gorus bıldırmedım kı haksız olayım. haa kafa sokmak ıstemekte hazsızlık yapıyorsam soyle berkaycım. ama ben gene de ıkısıne de kafam gırsın dıyorum.. bugun unıversıtelerde turbana ızın vermeyıp ılerıcı ılan edılenler dun devrımcılerı patır patır asıyorlardı unutmamak lazım...
exodus_deniz demiş ki:tekrardan bu konuları snf 64 forumunda degıl baska yerde konusalım dıyorum.