melih bey alper beye laf sokmalar falan 😉 aman diyorum 😛
bugünkü çalışma bence oldukça iyiydi. kendi içimizde ve ekipman aksaklıkları da olmasa muazzam diyebilirdim :roll: düzen'i kendi konsantrasyonsuzluğumuzdan çalamadık. akustik parçaları alper'in gitardaki problem yüzünden clean çalmak zorunda kaldık. yalnızlığın melekleri'de açıkçası beni bayan bi parça :? çıkartmayı talep edebilirim, ama şimdilik kalması taraftarıyım. diğer parçalar gerçekten muhteşemdi. hele gitme ve vakitsiz çok çok gaz ve mükemmele yakın performanslarla, gerçekten coşturucu nitelikteydi 8) :taptim :metalhead
fotoğrafların büyük bi bölümü çok kötü çıkmış. movie'ler ise çıkmamış :evil: 🙁 yer kalmamıştı heralde makinada. uyuz oldum biraz bu konuyla ilgili, ama sağlık olsun :|
tayfun, gerçekten başarılıydı bugün. bizimle ilk kez stüdyoya girmesine karşılık bizden biriymişçesine içten çaldığını hissettim. umarım o da bizlerden memnun kalmıştır. hem bir grup elemanı, hem de ilerlemek istediğim bir yolda yanımda yürüyecek biri kazanmak gerçekten hoş. umarım bi aksilik olmaz ve yolumuza dağılmaksızın birlikte devam ederiz. :metalhead
neyse arkadaşlar uzun uza yazdım. web sitesinide yakında güncelliycem. MELİH, ALPER, TAYFUN hepinize çok teşekkürler, harikaydınız bugün. bende hasta olmama rağmen elimden geleni yaptım. en kısa zamanda görüşelim dostlar. unutmadan bugün bizimle stüdyoda bulunan ALPER BEY'imizin kız arkadaşı ÖZGE HANIM'a da fotolar ve yorumları için teşekkürler 😉 benden bu kadar şimdilik. ÇALIŞMAYI BIRAKMAK YOK ONA GÖRE :twisted: 🙂