Gibson_Les_Paul 23 Şubat 2025 #1 Şehir İstanbul Takasa Kapalı Fiyat 0 Para Birimi TL Marka model fark etmez, ince akort yapılabilen sabit köprüler de olabilir.
N NebilKızılırmak 26 Şubat 2025 #2 Merhaba, siyah renk değil ama sıfır bir floyd rose special satıyorum. İlgilenirseniz konuşalım.
Gibson_Les_Paul 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 NebilKızılırmak demiş ki: Merhaba, siyah renk değil ama sıfır bir floyd rose special satıyorum. İlgilenirseniz konuşalım. Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar, gitarımı eski köprüsü 80'lereen kalma ve denediğim bir floyd rose uymadı. Floyd rose special uyacakmı araştırıp haber veririm.
NebilKızılırmak demiş ki: Merhaba, siyah renk değil ama sıfır bir floyd rose special satıyorum. İlgilenirseniz konuşalım. Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar, gitarımı eski köprüsü 80'lereen kalma ve denediğim bir floyd rose uymadı. Floyd rose special uyacakmı araştırıp haber veririm.
Gibson_Les_Paul 20 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 NebilKızılırmak demiş ki: Merhaba, siyah renk değil ama sıfır bir floyd rose special satıyorum. İlgilenirseniz konuşalım. Hepsini görmek için tıklayın... Hangi şehirdesiniz? Net olarak uyup uymayacağına dair bir bilgi bulamıyorum. yakınsa deneyip sonra almak istiyorum
NebilKızılırmak demiş ki: Merhaba, siyah renk değil ama sıfır bir floyd rose special satıyorum. İlgilenirseniz konuşalım. Hepsini görmek için tıklayın... Hangi şehirdesiniz? Net olarak uyup uymayacağına dair bir bilgi bulamıyorum. yakınsa deneyip sonra almak istiyorum
N NebilKızılırmak 20 Mart 2025 #5 İstanbuldayım. Dilerseniz telefonumu mesaj kutusundan iletebilirim.
Gibson_Les_Paul 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Telefon numarası gönderebilirseniz ben ilk fırsatta iletişime geçerim