Zppa Nilexy& Dün 23:28 #1 Ikinci el ibanez rg serisi alacağım mantıklımı ve rg model'lerinden önerebilirmisiniz? Son düzenleme: Bugün: 01:05
Emrahd Bugün: 00:45 #3 Ben ibanezin müdürü olsam çok gücenirim, darılırım sana ve ferman çıkartıp ne sıfır ne ikinci el rg serisi sattırmazdım sana.
Ben ibanezin müdürü olsam çok gücenirim, darılırım sana ve ferman çıkartıp ne sıfır ne ikinci el rg serisi sattırmazdım sana.
Zppa Nilexy& Bugün: 01:03 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 helldorado demiş ki: serinin tamamını mı alacaksınız Hepsini görmek için tıklayın... Yok o kadar değil önerebileceginiz RG modeli varmiydi? yeni başladığım için pek bilmiyorum
helldorado demiş ki: serinin tamamını mı alacaksınız Hepsini görmek için tıklayın... Yok o kadar değil önerebileceginiz RG modeli varmiydi? yeni başladığım için pek bilmiyorum
Zppa Nilexy& Bugün: 01:04 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Emrahd demiş ki: Ben ibanezin müdürü olsam çok gücenirim, darılırım sana ve ferman çıkartıp ne sıfır ne ikinci el rg serisi sattırmazdım sana. Hepsini görmek için tıklayın... ilk öncelikle neden cahil olduğum için olabilir bide ayıp oluyor
Emrahd demiş ki: Ben ibanezin müdürü olsam çok gücenirim, darılırım sana ve ferman çıkartıp ne sıfır ne ikinci el rg serisi sattırmazdım sana. Hepsini görmek için tıklayın... ilk öncelikle neden cahil olduğum için olabilir bide ayıp oluyor
Zppa Nilexy& Bugün: 01:06 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 prod demiş ki: 181462 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Hey dostum niye böyle yapıyorsunuz ?
prod demiş ki: 181462 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Hey dostum niye böyle yapıyorsunuz ?
helldorado Bugün: 01:06 #8 Nilexy& demiş ki: Yok o kadar değil önerebileceginiz RG modeli varmiydi? yeni başladığım için pek bilmiyorum Hepsini görmek için tıklayın... rg2570.
Nilexy& demiş ki: Yok o kadar değil önerebileceginiz RG modeli varmiydi? yeni başladığım için pek bilmiyorum Hepsini görmek için tıklayın... rg2570.
Zppa Nilexy& Bugün: 01:08 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 Güzel midir daha çok heavy metal çalmak istiyorum ama bir bakayım