Sizce rock müzik için yazdığım şiirlerimi sanatçılar okumak isterler mi?

Merhaba, yazmış olduğum şiirilerin gerçekten şarkı olabileceğini denemek için Suno adlı siteyi kullandım. Yorumlarınızı bekliyorum. Hikayeyi duyguyu anlatabilmiş miyim? Sizlere nasıl geçti ? Sizce başlıkta sorduğum soru gerçekleşir mi? Aşağıdakiler birkaç örnek içeriyor. Bilmeden haddimi aştıysam özür dilerim.

Yüklediğiniz sözlerin prozodisini yapay zeka bile olduramamışken, bir sanatçı alıp okusun mu istiyorsunuz?
Şiirler / daha önceden yazılmış sözler ile şarkı yapılmaz. ( Mazhar ALANSON, Derya KÖROĞLU, Sezen AKSU, Fikret KIZILOK, Leonard COHEN değilseniz...)
Sözler mevcut melodiler üzerinde belli müzikal kurallar yani prozodi içermelidir. Bu sebeple önceden yazdığınız kuralsız bir şeyi şarkı yapamazsınız.

Suno Aı ve siz. Hayallerinizi fikirlerinize projelerinize devam edin bol bol deneme müzikal açıdan gerektiriyor.
Tek tavsiyem %100 şarkı sözlerinin size ait olması sağdan soldan yada yapay zekaya yaptırmamak. Zaten alt yapı olarak SUNO AI bunu üstleniyor. Başarılar
Benim sormak istediğim SUNO AI ile yaptığınız şarkıları youtube'de yayınlamak yasal mı telif hakkından dolayı sıkıntı çıkarılıyor mu?
Yıllardır birikmiş projelerimi icraati koydum bende biraz yaş var genç değilim ancak ölümlü şu dünyada birkaç eserim olsun elimden ne gelir ise son nefesime kadar.
Başarılar

Yüklediğiniz sözlerin prozodisini yapay zeka bile olduramamışken, bir sanatçı alıp okusun mu istiyorsunuz?
Şiirler / daha önceden yazılmış sözler ile şarkı yapılmaz. ( Mazhar ALANSON, Derya KÖROĞLU, Sezen AKSU, Fikret KIZILOK, Leonard COHEN değilseniz...)
Sözler mevcut melodiler üzerinde belli müzikal kurallar yani prozodi içermelidir. Bu sebeple önceden yazdığınız kuralsız bir şeyi şarkı yapamazsınız.
Bu dediğinize katılmıyorum. AI becerememiş olabilir ama sanatçı daha uygun bir yaklaşım belirleyerek oldurabilir. Leonard Cohen olmak gerekmiyor. Düz yazıyı bile melodiye uydurup söylebilirsiniz eğer uyaklıysa, hatta yedirebilen uyaksız da yediriyor hızlı parçalarda özellikle. Arkadaşı demoralize etmeye gerek yok.

Merhaba, yazmış olduğum şiirilerin gerçekten şarkı olabileceğini denemek için Suno adlı siteyi kullandım. Yorumlarınızı bekliyorum. Hikayeyi duyguyu anlatabilmiş miyim? Sizlere nasıl geçti ? Sizce başlıkta sorduğum soru gerçekleşir mi? Aşağıdakiler birkaç örnek içeriyor. Bilmeden haddimi aştıysam özür dilerim.

Kimliksiz parçasını dinledim, Emre Aydın şarkılarını anımsattı vokal tarzından dolayı. Örnek olarak bunu Emre Aydın alıp okusa neden böyle bir şarkı yapmış demeyiz. Denemeden bilemeyiz. Olmadı deyip kestirip atılacak bir durum yok.

Ha çok mu iyi mükemmel mi, Türkiye'de müzik piyasasında hangi iş çok mükemmel ya da tutması için sanat eseri mi olması lazım...

Yıllardır takip ettiğim forum sayfası ve metal rock müziğe gönül veren elinde imkan olmayan biyrşeyler üretmeye çalışan gençlere söz yazabilen yazsın çalmadan çırpmadan kopyala yapıştır yapmadın, enstrüman çalmak isteyen belki en kötü ihtimalle hobi olarak ömür boyu devam etsin çalışmalarına.

Geri