bastardbullet 14 Şubat 2016 #41 Kimsenin üçlü priz ve soba borusu önermemesi kalbimi kırmıştı, artık itiraf edebilirim.
Bird_on_the_strings 14 Şubat 2016 #42 HmzGkgz demiş ki: Meselenin aslını biri yazabilir, link atabilir mi? 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Sanırım bu : Yeni Bir Elektro Alıcam
HmzGkgz demiş ki: Meselenin aslını biri yazabilir, link atabilir mi? 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Sanırım bu : Yeni Bir Elektro Alıcam
hackeiommi 14 Şubat 2016 #43 Bekarlar single, evli ve sevgilisi olan humbucker, ilişki durumu karşıklar P90 mı şimdi 😀
Cibsın Lö Pol 14 Şubat 2016 #45 hackeiommi demiş ki: Bekarlar single, evli ve sevgilisi olan humbucker, ilişki durumu karşıklar P90 mı şimdi 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Biseksüeller de single coil özellikle humbucker mı oluyor? 👎 😀
hackeiommi demiş ki: Bekarlar single, evli ve sevgilisi olan humbucker, ilişki durumu karşıklar P90 mı şimdi 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Biseksüeller de single coil özellikle humbucker mı oluyor? 👎 😀
barrios 14 Şubat 2016 #46 hackeiommi demiş ki: Bekarlar single, evli ve sevgilisi olan humbucker, ilişki durumu karşıklar P90 mı şimdi 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Erkek egemen gitarcı jargonu ile ilişkiler ancak böyle ifade edilebilirdi🙂 Bu akımı başlatan Cajemir'e de teşekkürlerimizi sunuyoruz🙂
hackeiommi demiş ki: Bekarlar single, evli ve sevgilisi olan humbucker, ilişki durumu karşıklar P90 mı şimdi 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Erkek egemen gitarcı jargonu ile ilişkiler ancak böyle ifade edilebilirdi🙂 Bu akımı başlatan Cajemir'e de teşekkürlerimizi sunuyoruz🙂
hironakamura 15 Şubat 2016 #47 bastardbullet demiş ki: Kimsenin üçlü priz ve soba borusu önermemesi kalbimi kırmıştı, artık itiraf edebilirim. Hepsini görmek için tıklayın... Aslında ben en başta profiterol al demiştim arkadaşa. Ciddiydim.
bastardbullet demiş ki: Kimsenin üçlü priz ve soba borusu önermemesi kalbimi kırmıştı, artık itiraf edebilirim. Hepsini görmek için tıklayın... Aslında ben en başta profiterol al demiştim arkadaşa. Ciddiydim.
O.2. 16 Şubat 2016 #49 Konuyu gördükçe aklıma nedense balalayka geliyor. Bu arada balalayka denemiş miydin?