İzmir Slipknot Tribute (güncellendi)!

Merhabalar. Ben Görkem. 26 yaşındayım ve Buca'da ikamet ediyorum. 10 yılı geçkin bir süredir gitar çalmaktayım. Sahne deneyimim var.

Bilenler olacaktır ki İzmir, tribute projeler için elverişli bir yer. Bölgede düzenli olarak Chuck Schuldiner ve Dimebag Darrell gibi müzisyenlerin anma konserleri olmasının yanı sıra şehir dışından Rammstein, Metallica gibi grupların tribute'ları da sık sık bölgemizde gerçekleşmektedir.

Hem eksikliğini hissettiğimden, hem de çalmayı sevdiğimden Slipknot tribute projesi için kolları sıvamış bulunmaktayım. Memleketten dostum ve aynı zamanda ev arkadaşım ile birlikte Slipknot şarkılarını albümü albümüne çalmakta, çalabilmekteyiz. Bu nedenle gitarlar ile ilgili bir sıkıntınız olmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Kısa süre önce forumda tanıştığım bas gitarist ve beraberinde davul-vokal partisyonlarına hakim iki arkadaş daha aramıza katılmış durumda. Bahsettiğim davul-vokal arkadaş esasen davul çalmayı istemekte. Fakat yeterli bir vokal bulunamaması durumunda vokal rolünde de aktiflik gösterebilecek bir kişidir.

Setlist seçimi konusuna gelirsek... Hit şarkılar beraberinde Death Metal ögeleri diğerlerine nazaran daha fazla olan self-titled ve IOWA albümlerinden de banger şarkılar seçilebilir. Vokalin durumuna göre melodik veya sert Slipknot şarkılarına ağırlık verilebilir.

Konuyu bağlamak gerekirse Slipknot tribute projesine yer almak isteyen davulcu veyahut vokalist kişiler aranmaktadır. İlgilenen veya kendini denemek isteyen kişiler aşağıda bıraktığım Instagram adresinden bana ulaşabilir. İyi forumlar.

Instagram: Euronymoust

Son düzenleme:

Geri