mamulyan demiş ki:ne tribi olum! öle bişey yok, sınavla uğraşıyorum, artık derslere giriyorum.
bara gelemedim kusra bakmayın ev taşıma işiyle uğraştım.
bi dahakine ordayım. haftaiçi hergün 1 de okuldayım görüşelim.
sevgili mustafa abicim çok teşekkür ederim bu sitede olmamı sağladığın için. görüşürüz SEVGİLİ MUSTAFA 😆 😛
Seili erdy "aşk bizi ısırıyorken" adlı parça bize bir ayrılığa mal oldu 🙂erdy demiş ki:beyler sizin aşk bizi ısırıyorken ne kadara mal oldu($)
Önemli degil dostum.Bizim daha demo yok.Bu hafta içinde bi tane kaydedicez.Sanarim pazar günü.Kaydedince yayinlicaz zaten.Müzige devam :metalheaddavulzade demiş ki:Rutin deki arkadaşlara bizi anladıkları ve destekledikleri için teşekkürler. Sizin de kayıt varsa dinlemek isterim.
Korhan, Metin bir orda bir burda, gidiyor ne idüğü belirsiz yollarda; bakalım nereye kadar...
banada vokal biraz yandan yemiş gibi geliyo kimdir vokal? 😀mamulyan demiş ki:aşk bizi çımdırıyorken adlı parçanızı dinledim. sanki bana gitarın telleri eskiymiş gibi geldi. gitarın markası neydi, gitaristin cinsel tercihleri ne yönde, tatilde ne yapmayı seversiniz , bir su aygırıyla hiç yanyana geldiniz mi yoksa tüm bunlar basının kıllandırması mı?
:roll:
hipnotik açıklamış neler olduğunu. buna rağmen yeni şarkılar kaydettik. Artık sonbahar da bir çıkış yaparız... :roll:CherokeeKid demiş ki:Beyler bu grupta neler dönüyo?Ben bi türlü anlayamadim.