Selam dostlar.Adınızın değiştiğini yeni öğrendim.Boşuboşuna Elektrolit başlığı arıyormuşum haberim yok
🙂
Bildiğiniz üzere Rutin grubu ile 23 Ekim'de vericeğimiz konseri iptal ettik.Size de bu konuda haber veremedik.Bu yüzden özürümüzü kabul ederseniz sevinirim.
🙁
-------------------------------------------------
Kasım ayının son haftası İzmir Roi Bar'da çıkma olasılığımız var.Bizden kaynaklanmayan bazı sebeplerden dolayı bu konseri gerçekleştireceğimiz henüz kesin değil.Ama olacak gibi davranalım.Bir hafta sonra yani konserin olacağı tarihten iki hafta önce konser ihtimali kesinleşecek.Eğer 3. grup olarak gelmeyi düşünürseniz buradan veya bizim başlıktan
http://www.turkrock.com/ftopic5826.html bize haber verin.
Ayrıca Bursa'da okuyan gitaristimiz Mert'lede
[email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.(Tarz konusunda bazı soru işaretleri vardı kafasında o yüzden iyi olur onunla konuşmanız)
Para mevzusu var birde tabii.Bar bize tek grup için 70 kişiyi zorunlu tutmuştu.70 kişiden aşağıda bir rakam olursa konserde hiç bir şekilde bir para talep edemeyeceğimizi söylüyorlar.Yani eğer 3 grup olarak çıkarsak ne kadar izleyici gelmesi gerekicek malumunuz.Yeterince izleyici getirebileceğinize inanıyorsanız bir sorun yok dostlar ama bu konu benim yeterince kafamı kurcalıyor.Açıkçası size yol parası konusunda bir yardımımız olamayacak.Eğer konser için yeterince izleyici getirebilirseniz gelirken yaptığınız masrafı çıkartabilirsiniz.Ama dediğim gibi bu konu benim kafamı kurcalıyor.Ses sistemi konusundada bir tek problem davul sanıyorum.Eğer barın sabit grubu izin verirse davulu kullanabilirmişiz ama buna benim aklım pek yatmıyor.Çünkü daha önce burada çıkan pek çok grup birtakım sorunlarla karşılaşmışlar.Davulu üç grup olarak kiralarız diye düşünüyorum.Bunu üç grubun davulcusu aralarında konuşup anlaşır herhalde...
Onun dışında birde ne tarz yaptığınız hakkında bir merakım var.Rutin punk grubu mesela ama bizim punk gruplarına pek sıcak baktığımız söylenemez.Eğer alternatif çalıyorsanız bizim için daha iyi olabilir.Zaten barlarda alternatif istiyorlar heavy parçaları bile araya sıkıştırıcaz biz
🙂
Şimdilik aklıma gelenler bukadar.Cevabı bekliyorum acil.
Görüşmek üzere dostlar.İyiçalışmalar...
😉