Sohbet Grubu

Mustafa

Technomgames
İnstagramda daha çok türkçe rock/metal ile ilgili konuşmak için bi sohbet grubu açmayı düşünmüştük bi kaç arkadaşla daha çok 13-22 yaş arası olsa güzel olur gelmek isteyenler dm atabilir

13 yaşında olmamanız sıkıntı zaten, yasal olarak 13 yaşındaki çocuklarla sohbet grubu kurmak pek iyi karşılanmayabilir
16 yaşındayım ben şimdi illaki o yaşlarda bu platformu kullanan bi çocuk vardır ben o yaşımda olsam ve rock dinleyen biri olarak kendimi rock cı diye tanımlasam ve sohbet grubuna girmek istesem biride 16 22 yaş arası gelsin dese ben gitmek isterim ama 13 yaşında olduğum için giremem belki üzülürüm yani zaten genelde 13 yaş altı çok da rock dinlemiyo benim gördüğüm kadarıyla bu kadar duyar kasmanıza gerek yok bende 16 yaşında bi çocuğum nihayetinde

16 yaşındayım ben şimdi illaki o yaşlarda bu platformu kullanan bi çocuk vardır ben o yaşımda olsam ve rock dinleyen biri olarak kendimi rock cı diye tanımlasam ve sohbet grubuna girmek istesem biride 16 22 yaş arası gelsin dese ben gitmek isterim ama 13 yaşında olduğum için giremem belki üzülürüm yani zaten genelde 13 yaş altı çok da rock dinlemiyo benim gördüğüm kadarıyla bu kadar duyar kasmanıza gerek yok bende 16 yaşında bi çocuğum nihayetinde
Profilinizde 23 yazıyor. 16 yaşındaysanız da 18 yaş üstü kimselerle takılmayın derim, ortalık vahşi batı gibi.

18 yaş altı ile sosyal hayatta tanışmıyorsanız hiçbir şekilde sosyal mecralardan iletişim kurmayın arkadaşlar...25 yıllık lise rehber öğretmeni olarak söylüyorum bunu, bir anda kapınıza polis gelir alakanız olmayan konulardan sıkıntı yaşarsınız...tecrübelerime dayanarak konuşuyorum...

Sahibinden letgo vb alım satım yaparken de anne babası ile muhatap olun mutlaka...

Geri