İstanbul sokak müziği

dilo

dioeara
herkese selam dostlar. biliyorsunuz istanbul polifonik bir şehir ama kötü soundlarla kirleniyor. bu gürültüde bir ışık açmak şehri ve insanları müzikle buluşturmak, her şeye rağmen yeryüzünde şarkılar söylemek isteyenler bana ulaşırsa sevinirim. gitar ve cajon önceliğimiz. farklı enstrümanlara her zaman açığım. siyasiyabend tarzı belki biraz reggae belki biraz folk.

herkese selam dostlar. biliyorsunuz istanbul polifonik bir şehir ama kötü soundlarla kirleniyor. bu gürültüde bir ışık açmak şehri ve insanları müzikle buluşturmak, her şeye rağmen yeryüzünde şarkılar söylemek isteyenler bana ulaşırsa sevinirim. gitar ve cajon önceliğimiz. farklı enstrümanlara her zaman açığım. siyasiyabend tarzı belki biraz reggae belki biraz folk.
merhaba ben ali gitar çalıyorum geçen seneye kadar iznim vardı sokak müziği yapıyordum bu sene kısıtlama iletişim eksikliği derken iznim iptal edildi. anadolu yakasında izne tabi bu işi yapmak isterseniz eşlik etmek isterim

MERHABA,
OTELİMİZDE AKŞAMLARI SADECE 2 SAAT PERFORMANS SERGİLEYEREK TATİL YAPMA FIRSATI
Müzisyen, Çocuk Tiyatrosu ve Stand-up partnerleri arayışımız bulunmaktadır.
Bu iş birliği Barter (Hizmet Takası) modeliyle gerçekleştirilecektir.
• Ödeme Modeli: Bu iş birliği barter (hizmet takası) yöntemiyle gerçekleştirilecektir. Performans karşılığında nakit ödeme yapılmayacak olup, sanatçıya otelimizin sunduğu ayrıcalıklı hizmetler sunulacaktır.
🤝 Sunulan İmkanlar (Barter Detayları)
• Konaklama: Belirlenen dönemlerde ücretsiz konaklama (Dilerseniz aileniz veya partnerinizle birlikte).
• Yeme & İçme: Otelimiz bünyesindeki restoranda geçerli Tam Pansiyon+ yeme/içme hizmetleri.
• Plaj & Havuz: Otelimize ait özel iskele, plaj ve havuz alanlarının ücretsiz kullanımı.
• PR & Tanıtım Desteği: Otelimizin sosyal medya hesaplarında ve etkinlik duyurularında sanatçının profesyonel tanıtımı.
Otelimiz: Assosbarbarossa Hotel
İletişim:0531 105 36 35

Geri