Sol bilek agrisi

Merhaba,
bIr suredir sol elimde bilek agrisi yasamaya basladim power chord basarken, hizli rifflerde ozellikle oluyor bas parmagim ile cok bastiriyorum sanirim arkadan o da etkiliyor olabilir,performansimi iyice dusurmeye basladi,damar sıkısması tarzi hissettiriyor,benzer durumlari yasayanlar nasil cozum buldu yardimci olabilirse cok sevinirim

Merhaba,
bIr suredir sol elimde bilek agrisi yasamaya basladim power chord basarken, hizli rifflerde ozellikle oluyor bas parmagim ile cok bastiriyorum sanirim arkadan o da etkiliyor olabilir,performansimi iyice dusurmeye basladi,damar sıkısması tarzi hissettiriyor,benzer durumlari yasayanlar nasil cozum buldu yardimci olabilirse cok sevinirim
Ne kadar süredir gitar çalıyorsunuz?

Merhaba,
Bileği fazla bükmekten ağrı yapar acemiyseniz. Ama bence kimseyi dinlemeden doktora görünmek en iyisi.

Tenisçi dirseği farklı bir olay. Benim sol dirsekte var böyle bir sıkıntı (1 senedir kendi kendine geçmeye çalışıyor), bahsedilen yerde bir sıkıntı olmuyor. Eli tam açarken ve kaydırırken dirsekte sızlama yapıyor. Karpal tünel mevzunu bilmiyorum.

Her durumda eğer yeni öğrenen biriyse hatalı teknikten kaynaklanıyor olabilir o yüzden ne kadar zamandır çalındığı önemli bence de...

Ancak her türlü çözüm önce bir doktora görünmek, normalde olmaması gereken bir şeyler oluyor. Belki orada bir hasar oluştu, vücudu dinlemek lazım ve zorlamamak lazım. Öğrenme sürecinde zorluyoruz ama bu sadece kas yorulması ve parmak acıması gibi şeyler, sinir/eklem ya da benzeri sistemde bir sıkıntı varsa kesinlikle hatalı bir şeyler var.

Geri