Solar Guitars Başlığı

Herkese selam.

Aria Müzik firması Solar Guitars' ın Türkiye Distribütörü olmuş. Artık başlık hortlayabilir. Rakiplere göre kullanan arkadaşlar ne der? Bir çok modeli var ama en tutulanı vs hangisidir?

Bu da tanıtım.

Hocam Thomann üzerinden S2.6 FWA olan modelini almıştım. Yaklaşık 3 ay sonra abanoz klavyede çatlama oldu (limon yağı ile bakım yapılmasına rağmen). Headstok'taki solar yazısı solmaya başladı. O ara Internet'te baya bu quality control mevzularından şikayetçi olanlar vardı, klavye çatlama durumları sıkça vardı.

Gitara gelecek olursak rezonans sıkıntılıydı. Bence sap profili de rahat değil ancak bu göreceli bir durum. Ton olarak bilemiyorum Ola hangi ekipmanı denerse denesin aynı tonu alıyor. Bi ara blues jr ile denedi, onda bile aynı tonu alacak neredeyse 🙂

Ezcümle, şimdi düzeltmişler midir bilemiyorum bu sorunları ancak ben tekrar almam.

Son düzenleme:
Herkese selam.

Aria Müzik firması Solar Guitars' ın Türkiye Distribütörü olmuş. Artık başlık hortlayabilir. Rakiplere göre kullanan arkadaşlar ne der? Bir çok modeli var ama en tutulanı vs hangisidir?

Bu da tanıtım.

Çok şükür şu markayı biri getirdi. Heavy shape gitarlarda kağıt üstündeki özelliklerine göre en f/p gitarlar thomannda (kullanmadım hiç). Umarım makul bir marjla gelir de para harcarız.

Geri