İstanbul Solist Aranıyor

Besteleri olan kendi sarkilari üzerinde de calisan bir grubuz.Kasım Aralık gibi sahne almayı düşünüyoruz. 20-24 yaş aralığında rock,pop-rock tarzında söylemeyi seven vokal arıyoruz. İlgilenenler iletişim adresi bırakabilir. Repertuarımız ve bestelerimizin demolarıyla dönüş sağlayacağım.

Burak Şakar 24 yaşındayım bende grup arıyorum müzik yapım şirketiyle anlaşmam var beraber yeni besteler çıkartabiliriz 545 675 61 23 dönersen çok sevinirim İnstagram h.buraksakar

Benim gibi sağlam bir ses bulamazsın istersen görüşelim kardeşim. Dinlemek istersen plan yapalım birgün canlı müzik yapalım görelim. 05318506558 Ersin

Besteleri olan kendi sarkilari üzerinde de calisan bir grubuz.Kasım Aralık gibi sahne almayı düşünüyoruz. 20-24 yaş aralığında rock,pop-rock tarzında söylemeyi seven vokal arıyoruz. İlgilenenler iletişim adresi bırakabilir. Repertuarımız ve bestelerimizin demolarıyla dönüş sağlayacağım.
Merhaba youtube almina adından coverlarımı dinleyebilirsiniz

Merhaba ngilizce ve Türkçe slow pop ve rock şarkılarına hakim hem de ritim gitar çalan erkek vokalumuz var eğer ilgileniyosaniz konusabilirz.

merhaba, gec kalmadiysam görüselim.Hamburg da 6 yil bir rock ekibiyle calistim. Repertuarim genistir. yeniliklere de herzaman acigim.
instagram: _bilgebolat

20 yaşında, Kadın vokalim @czcovers iletişime geçebilirsiniz

selamm beyza ben 22 yaşındayım.istanbula taşınalı 1 yıl oluyor ve muzikle ilgilenmek icin bir grup yada arkadas ariyorum.kafa dengiyimdir .4 yil ses egitimi aldim.yaşım ilerliyor maalesef ve bir an önce muzikle belli bir bağım olsun onu yaşatmak istiyorum faaliyete gecirmek istiyorum ayrica 8 yildir gitar caliyorum.hâlâ bir arkadas bulamadiysaniz seve seve tanisip gorusmek isterim sesim kalın kadın sesi fakat tenör parcalarida rahayca soyleyebiliyorum 05342620626 instagram kullanici adim @beyza.td

Geri