B BASBASBAĞIR 12 Temmuz 2023 #1 ROCK,GRUBUMUZA sahne ve konser tecrübesi olan solist aranıyor,,0538 077 7878
Siyahtanay 22 Temmuz 2023 #2 Merhabalar dostum. Gitaristim amatör de olsa solistim. Grubun var mı yoksa tek misin ? Düzenli şekilde buraya bakıyorum cevabını bekliyorum.
Merhabalar dostum. Gitaristim amatör de olsa solistim. Grubun var mı yoksa tek misin ? Düzenli şekilde buraya bakıyorum cevabını bekliyorum.
B BASBASBAĞIR 25 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Siyahtanay demiş ki: Merhabalar dostum. Gitaristim amatör de olsa solistim. Grubun var mı yoksa tek misin ? Düzenli şekilde buraya bakıyorum cevabını bekliyorum. Hepsini görmek için tıklayın... SLM ..grubumuz var solist arıyoruz konser ve etkinlikler için,,, türkçe rock,yerli yabancı .metal vs... 538 077 78 78 çalışmalarımız ata müzikte.
Siyahtanay demiş ki: Merhabalar dostum. Gitaristim amatör de olsa solistim. Grubun var mı yoksa tek misin ? Düzenli şekilde buraya bakıyorum cevabını bekliyorum. Hepsini görmek için tıklayın... SLM ..grubumuz var solist arıyoruz konser ve etkinlikler için,,, türkçe rock,yerli yabancı .metal vs... 538 077 78 78 çalışmalarımız ata müzikte.