E Eylüalp 28 Temmuz 2023 #1 Merhaba, lise düzeyinde bir gurup kurmak ya da guruba dahil olmak istiyorum solistim mersine yeni tasindim rock ve pop tarzinda söylüyorum.
Merhaba, lise düzeyinde bir gurup kurmak ya da guruba dahil olmak istiyorum solistim mersine yeni tasindim rock ve pop tarzinda söylüyorum.
E Eylüalp 29 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 anilrauber demiş ki: merhabalar, iletişime geçen oldu mu henüz? Hepsini görmek için tıklayın... Hayır maalesef olmadı 🥹
anilrauber demiş ki: merhabalar, iletişime geçen oldu mu henüz? Hepsini görmek için tıklayın... Hayır maalesef olmadı 🥹
anilrauber 4 Ağustos 2023 #4 Eylüalp demiş ki: Hayır maalesef olmadı 🥹 Hepsini görmek için tıklayın... eğer olursa bas veya ritim gitar çalmak isterim
Eylüalp demiş ki: Hayır maalesef olmadı 🥹 Hepsini görmek için tıklayın... eğer olursa bas veya ritim gitar çalmak isterim
E Eylüalp 13 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 anilrauber demiş ki: eğer olursa bas veya ritim gitar çalmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... İstersen birlikte grup arayalım ya da grup kurmaya başlayalım
anilrauber demiş ki: eğer olursa bas veya ritim gitar çalmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... İstersen birlikte grup arayalım ya da grup kurmaya başlayalım
anilrauber 18 Ağustos 2023 #6 Eylüalp demiş ki: İstersen birlikte grup arayalım ya da grup kurmaya başlayalım Hepsini görmek için tıklayın... bana uyar
Eylüalp demiş ki: İstersen birlikte grup arayalım ya da grup kurmaya başlayalım Hepsini görmek için tıklayın... bana uyar
E Eylüalp 20 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 anilrauber demiş ki: bana uyar Hepsini görmek için tıklayın... elulalpaslan Instagram hesabım
N ntcknn 27 Ağustos 2024 #8 Eylüalp demiş ki: Merhaba, lise düzeyinde bir gurup kurmak ya da guruba dahil olmak istiyorum solistim mersine yeni tasindim rock ve pop tarzinda söylüyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Selam! Mersinde halihazırda lead gitar, bas gitar ve bateri çalan ekip üyelerine sahip bir türkçe rock grubuyuz ve üyelerimizi yeni yeni topluyoruz. instagramdan istek attım halen düşünüyorsan daha fazla detay için konuşmak isterim
Eylüalp demiş ki: Merhaba, lise düzeyinde bir gurup kurmak ya da guruba dahil olmak istiyorum solistim mersine yeni tasindim rock ve pop tarzinda söylüyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Selam! Mersinde halihazırda lead gitar, bas gitar ve bateri çalan ekip üyelerine sahip bir türkçe rock grubuyuz ve üyelerimizi yeni yeni topluyoruz. instagramdan istek attım halen düşünüyorsan daha fazla detay için konuşmak isterim
V volkean 14 Nisan 2025 #9 Eylüalp demiş ki: Merhaba, lise düzeyinde bir gurup kurmak ya da guruba dahil olmak istiyorum solistim mersine yeni tasindim rock ve pop tarzinda söylüyorum. Hepsini görmek için tıklayın... katılmak ıster mısın bize
Eylüalp demiş ki: Merhaba, lise düzeyinde bir gurup kurmak ya da guruba dahil olmak istiyorum solistim mersine yeni tasindim rock ve pop tarzinda söylüyorum. Hepsini görmek için tıklayın... katılmak ıster mısın bize