- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla haklısınız hocam ya ama insan işte tepedeki şeyleri hedef alarak yol izliyor umarım o seviyelere gelebilirim bi günBu iki solo arasında da büyük fark olduğunu belirtmek gerekir. Master of puppets solosu çok mekanik bir solodur. Tornado of Souls ise yazılmış en güzel metal sololarından biridir. Çalan iki gitarist arasında da ciddi klas farkı vardır. Ayrıca, herkes de o soloyu çalacak seviyeye gelemez ve gelmek zorunda da değil. Kiko Loureiro, Megadeth dinleyicisinin gitaristlerini bu soloyu referans alarak değerlendirdiğini söylemişti.
Kendinize yüksek standartlar seçmeniz iyi bir şey, ama bunu yaparken kendinize işkence etmeyin. Ayrıca müziğin bundan ibaret olmadığını da unutmayın.
Yıılarca Malmsteen hayranı idim. Bu sayede tekniğimi de ilerlettim. Ama bugün üste para verseler Malmsteen solosu çalmakla uğraşmam, son derece anlamsız geliyor çünkü. Bu illa ki kötüdür veya yanlıştır demiyorum, ama müzikte ve enstrümanda belli bir noktaya geldiğinizde kendi fikirlerinizi çalmayı da ister hale geliyorsunuz. Uzun vadede bu çok daha keyifli bir hedef.
Not: Papağanlar çok etkileyici varlıklardır, ama söyledikleri şeyin tek kelimesini bile anlamazlar. Gerekirse karga olun, ama papağan olmayın🤣
Sondaki sözünüz çok iyimiş bu arada 😅