Abi kalında iyi ama sizde 1mm lik penaların ömrü ne kadar oluyor?Benimkiler 1 fahtada kırlıyorlarer ya anormal bi durum mu?Yoksa ben mi anormalim?
Monster_YGT demiş ki:manyetik porecesi nasıl yapıyorsun o işi ? ya james hetfield da da görmüştüm böyle bir hareket bazı yerleri penyala bazı yerleri parmak arpejiyle yapıyordı ama bunu yaparken penayı nereye koyuyor ki ?
assault demiş ki:Patron 1mm olması değil daha çok kullanılan malzeme önem kazanıyor burda.Jim dunlop delrin 500 penalar çok iyidir dayanıklılık konusunda tavsitye ederim.Üstünde kaplumbağa olanlar.
Haha ne demek istediğini çözmeye çalışıyorum 😀rockers_86 demiş ki:acil satılık sıfır jackson tel sorun ufak koselerı tasırken coktu ama manyrtık aksamında yada sap kısmında herhangı bır sorun yok...fıyat: 400 euro(yanlız gıtar hındıstan malı ama usa ya agac goturmek yerıne adamlar oraya fabrıka yapmıslar)neyse bilgilerinize 03122711624-05352405959
jacksonke1 demiş ki:Haha ne demek istediğini çözmeye çalışıyorum 😀
rockers_86 demiş ki:(yanlız gıtar hındıstan malı ama usa ya agac goturmek yerıne adamlar oraya fabrıka yapmıslar)