Emirys 6 Kasım 2020 #1 Grubumuza solo gitarist aramaktayız. Tarz olarak alternatif Rock, soft Rock, vs. Yaş aralığımız 20
AEG music 10 Kasım 2020 #2 Emirys demiş ki: Grubumuza solo gitarist aramaktayız. Tarz olarak alternatif Rock, soft Rock, vs. Yaş aralığımız 20 Hepsini görmek için tıklayın... Soft rock tam benim tarzım, ama cok profosyonel sayılmam 20 yaşındayım bu arada 😇
Emirys demiş ki: Grubumuza solo gitarist aramaktayız. Tarz olarak alternatif Rock, soft Rock, vs. Yaş aralığımız 20 Hepsini görmek için tıklayın... Soft rock tam benim tarzım, ama cok profosyonel sayılmam 20 yaşındayım bu arada 😇
Emirys 10 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AEG music demiş ki: Soft rock tam benim tarzım, ama cok profosyonel sayılmam 20 yaşındayım bu arada 😇 Hepsini görmek için tıklayın... İletişim adresi??
AEG music demiş ki: Soft rock tam benim tarzım, ama cok profosyonel sayılmam 20 yaşındayım bu arada 😇 Hepsini görmek için tıklayın... İletişim adresi??
AEG music 10 Kasım 2020 #4 Emirys demiş ki: İletişim adresi?? Hepsini görmek için tıklayın... ig: erenalp_gngr
M melih gül 24 Kasım 2020 #5 Emirys demiş ki: Grubumuza solo gitarist aramaktayız. Tarz olarak alternatif Rock, soft Rock, vs. Yaş aralığımız 20 Hepsini görmek için tıklayın... insta _melihg yazarsan konuşalım
Emirys demiş ki: Grubumuza solo gitarist aramaktayız. Tarz olarak alternatif Rock, soft Rock, vs. Yaş aralığımız 20 Hepsini görmek için tıklayın... insta _melihg yazarsan konuşalım
Volkanborazan 24 Eylül 2022 #6 Emirys demiş ki: Grubumuza solo gitarist aramaktayız. Tarz olarak alternatif Rock, soft Rock, vs. Yaş aralığımız 20 Hepsini görmek için tıklayın... Bulabildiniz mi ? Ne yaptınız
Emirys demiş ki: Grubumuza solo gitarist aramaktayız. Tarz olarak alternatif Rock, soft Rock, vs. Yaş aralığımız 20 Hepsini görmek için tıklayın... Bulabildiniz mi ? Ne yaptınız