Solo Gitaristi Olmak

Merhaba Solo Gitaristi Olmak İstiyorum Ve Kendi Kendime İnternetten Elektrogitar Öğreniyorum Solo Gitaristi Olmak İçin Neler Çalışmaşıyım Daha Yeniyim Gitarı Alalı 6 Ay Oldu Fazla İlerleyemedim Sadece Tab Çalıyorum Ama Artık Sıkıldım Doğaçla Yapmak Hızlanmak Teknik Öğrenmek İstiyorum Selim Işığın Metodu Var Ama Ondada Bir Süre Sonra Bona Öğrenmem Gerekiyor Ne Yapcam Bilmiyorum Yardımcı Olurmusunuz ?

20210514_132150.webp

Tamam işte ne güzel. Nota öğren, bona öğren. Bol egzersiz yap. Teori calış. Mesela Aralıklar ile başla. Sonra Gamlar ve bu gamların içerdiği akorlara çalış. Elindeki metoda çalış, tamamla.
Sonra yabancı kaynaklarla devam edersin zaten.

Ayrıca gitarist olmak sadece solo, sadece ritim çalmak değildir. Herşeye hepsine çalışacaksın. Elbette solo/ritim Bir özelliğin diğerlerine göre daha önde olacak.

Merhaba Solo Gitaristi Olmak İstiyorum Ve Kendi Kendime İnternetten Elektrogitar Öğreniyorum Solo Gitaristi Olmak İçin Neler Çalışmaşıyım Daha Yeniyim Gitarı Alalı 6 Ay Oldu Fazla İlerleyemedim Sadece Tab Çalıyorum Ama Artık Sıkıldım Doğaçla Yapmak Hızlanmak Teknik Öğrenmek İstiyorum Selim Işığın Metodu Var Ama Ondada Bir Süre Sonra Bona Öğrenmem Gerekiyor Ne Yapcam Bilmiyorum Yardımcı Olurmusunuz ?
Kısa bir süre de olsa ders alın.
Sizin gibi gitara geç başlayan insanlar bundan çok fayda görebilir; çünkü her şeyi kendi başınıza öğrenecek zamanınız yok.
"Artık sıkıldım" demişsiniz. Zaten sizin yaşlarınızda en büyük sorun bu oluyor. 13-14 yaştaki heves olmadığı için erişkinler çabuk sıkılıyor, bir bakmışsınız ki gitar bir kenara konmuş, satılığa çıkarılmış vs... Defalarca şahit olduğumuz şey.
İyi solo çalabilmek için YILLARCA uğraşmalısınız. Gerçek bu. İşini iyi bilen birisinin yönlendirmesi ile daha hızlı yol alırsınız.

Geri