İstanbul Solo/Ritm Gitaristim grup kuruyorum ya da arıyorum.

Sahne hedefim var. Yaşım 33 ve sırf müzik idealim için 10 yıllık işimi değiştirdim. Prova aksatacak ve disiplinsiz davranacak sorumsuz arkadaşlarım okumadan çıkabilir.

Etkilendiğim türler heavy, thrash, melodik death, groove.
Tamam, hadi Pantera Tribute kuralım da demiyorum. Cover grubu değil, kendi üreten kendi besteleriyle afiş olan bir grup istiyorum. Kendi bestelerim var. Beste makinesi gibi ne zaman GP başına otursam bir beste üretebiliyorum zaten beste sıkıntımız olmaz. Bana pantera , testament , arch enemy, children of bodom vs ayarında çalacak bir ekip lazım. Biraz da eski kafalı olmalılar.

Enstrümanınıza dehşet şekilde hakim olmalısınız gibi bir beklentim yok. Hevesli olsun hep beraber gelişiriz. Her şeyden önce sahne/prova öncesi sonrası ya da alakasız bir günde toplanıp oturup iki bira tokuştururken dost olabileceğimiz insanlar olsun.

Bu işe ciddi kafa yormak isteyenlerle yürümek istiyorum zira iki gitarım varken sırf sahnede kullanmak için luthiere gitar yaptırcam.

İstanbul’un herhangi bir semtinde yaşıyor olabilirsiniz. Prova güzergahımız Beşiktaş / Kadıköy olacak.

Kendim solo gitaristim ama ben de solocuyum diye gelen olursa soloları paylaşırız egolu değilim. Ben Michael Amott olurum zaten melankolik bir kafam var. Ama divebomb delisi bir Amott . Diğer solocu da varsın jeff loomis olsun.

Davulcudan beklentim ataklarında Tommy Aldridge kafasında olsun. Ne tür çalarsak çalalım thrash etkisi olmalı davullarda.

Vokal beklentim bahtımıza. Türü ona göre sekillendiricez. Brutal çıkarsa melodik death yaparız. Scream atabiliyordur heavy ve alt türlerine bakarız. Dediğim gibi yukarıda etkilendiğim gruplar ve türler yazıldı. Gelip “abi BFMV cover yapahh mııı?” diye yazmayınız.

Önümüzdeki ay tamamen İstanbul’a dönüyorum ve döner dönmez başlamak istiyorum.
İlgilenenler için Instagram : selimkzr

Geri