ben işte hayat bu'yu pek beğenmedim açıkçası,vokal tonu hoşuma gitmedi,nakarat kısmı biraz arabesk geldi müziğe göre ama yinede elinize sağlık...
ama ıntro çok güzel olmuş yaa ona bayıldım 🙂
İlgine ve Alakana Çok Teşekkür Ederiz...İntro Gerçekten Başarılı Bir Çalışma 😉silmarillion demiş ki:ben işte hayat bu'yu pek beğenmedim açıkçası,vokal tonu hoşuma gitmedi,nakarat kısmı biraz arabesk geldi müziğe göre ama yinede elinize sağlık...
_Axi_ demiş ki:endlesshate Bana bir iki Defakto Bestesi Yollar mısın?
Belkide...Abi Bence Manga Zor Müzik Yapmıyor Fakat Olayı Derinden İncelersek Gerçekten Köklü Eğitim Almış Müzisyenlerden Oluşan Bir Grup...Haa Böyle Oluyor'da Neden Adamlar Kasmamış Dersek, Bence Adamlar Zor Değil İyi Yapmak İstemiş...Tarzı Bana Ters Şahsen Fakat Hakkını Yememk Gerek Manga'nın...Gerçekten Başarılılar...Gerçi Konu Manga Değil 🙂 Konu SonUç 🙂 Burdan Bir Bilgilendirme Geçmek İstiyorum 10-11 Haziran OrkestrAS ve Hemen Ardından 12 Haziran'da Mavi Yel Cafe'de Kanserli Bir Kız'a Yardım Amaçlı Bir Konserimiz Olacak İlgilenenlere Duyurulur...Ayrıca Grup Günden Güne İyiye Gidiyor, Bu Da Bilginize...Çok İyi Teklifler Gelemeye Başladı Umarım Her Şey Yolunda Gider ve İstediğimiz Noktaya Ulaşabiliriz...-ROM- demiş ki:yapmayın arkadaşlar....manga kadar ii deiliz derken yanlış yaptınız bence....mangayı büyütmeyin bu kadar...inanın 1 yıl fazla deil 1 yıl daha berbaer çalışsanız mangadan çok daha ii işler yapabilirsinz...manga hiçbişey yaaaf... 🙂 🙂