B Berkant Demirhan 7 Ekim 2012 #1 Elimde HCD-H811 müzik sistemi var bu sistemi amfi olarak kullanabilmem için hangi adımları izlemem lazım aranızda yardımcı olabilecek var mı ?
Elimde HCD-H811 müzik sistemi var bu sistemi amfi olarak kullanabilmem için hangi adımları izlemem lazım aranızda yardımcı olabilecek var mı ?
B Berkant Demirhan 7 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Ben sürekli sistemin arkasına göz atıyordum önünde direk jack girişi varmış 🙂
barrios 7 Ekim 2012 #3 Eğer bir amfi simülatörün varsa sistemi amfi gibi kullanabilirsin. Aksi takdirde özellikle distortion vs ile hüsrana uğrarsın🙂
Eğer bir amfi simülatörün varsa sistemi amfi gibi kullanabilirsin. Aksi takdirde özellikle distortion vs ile hüsrana uğrarsın🙂
Cherokee 7 Ekim 2012 #4 Analog pedalla gireceksen, amfi simülatörü şart. Onun dışında zaten prosessörlerin %99 unda amfi simülasyonları mevcut bu şekildede kullanabilirsiniz.
Analog pedalla gireceksen, amfi simülatörü şart. Onun dışında zaten prosessörlerin %99 unda amfi simülasyonları mevcut bu şekildede kullanabilirsiniz.
B Berkant Demirhan 7 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Hallettim ilginiz ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim