Bence çok iyi bitirdiler. Yani herkesin öldüğü bir final de çekebilirlerdi ama yapmadılar. 2 teori var finalle alakalı, ikisi de aklıma gelmişti ama sadece birine tam olarak kafa yormuştum; Tony Soprano öldürülüyor. Sonra kendi kendime bunun mantıksız olacağını düşündüm. Çünkü adamın öldürülmesi için hiçbir sebep yok. New York'la arasını düzeltmiş, ezeli düşmanını öldürmüş. Ayrıca aleyhine bir dava da söz konusu. Diğer teori ise, Tony'nin hareketlerinden, lokantaya biri girdiği anda kapıya bakmasından, mekandaki herkesi incelemesinden falan şu mesajı vermeye çalışmış olabilirler: Mafyada ölen ölüyor ama geride kalanlar sürekli bir paranoya hali içersindeler. Hayatlarında hep öldürülme ya da hapse girme korkusu var ve o sahne bunu anlatıyor. Bunun üzerine çok düşünmedim işte çünkü tatmin edici bir sona benzemiyor. Yani, tatmin edici değil demeyeyim de, bir "son" gibi değil..
He ayrıyetten Meadow'un park kabiliyetsizliğinin bir anlamı var mı, yoksa öylesine mi çekmişler onu anlamadım. Fıtık etti be kardeşim!
He ayrıyetten Meadow'un park kabiliyetsizliğinin bir anlamı var mı, yoksa öylesine mi çekmişler onu anlamadım. Fıtık etti be kardeşim!