Merhaba bi schecter hellraiser ilanında ilan sahibi sorun olarak ses butonu çok çekerseniz çıkıyor yazmış herhalde pot kapağından bahsediyor bide böyle bi sorun olduğını söylemiş bu büyük sorunmu?
fiyat olarak 40 istiyo bence çok hemde frsiz versiyonu ama bilemiyorumFiyatına bağlı.
Genel olarak sorun olmaz
sen satabildin mi hocam bu gitarı?
hocam ilana baktım fotoğraflar zaten tost makinesi ama burguların arkasındaki gotoh yazısı gitmişmi yoksa kameradanmı bilmiyorum ama 3 yıl önce aldım hiç çalmadım sakladım yazmış
ne yazıkki sabit köprü bi model arayışındayım
40 civarına bunları satıyorum hocam ilgilenirseniz fiyatta yardımcı olmaya çalışırım.
Tamamdır hocam iyi alışverişlerne yazıkki sabit köprü bi model arayışındayım
fiyat olarak 40 istiyo bence çok hemde frsiz versiyonu ama bilemiyorum
Bu Jil2 diye ucuz. İnan 3 ile arasında Süreyya hanımın muhteşem değişimi farkı var ondan ucuz. Aylardır aynı fiyat pazarlık yapmaz. Tersten leblebi yazdığı makine ile çekmiş.şimdi baktım soldaki senkop müziğin kendi sitesinden sağdaki de ilandaki fotoğraf ilan ayrıca diğer ilanlara göre biraz daha ucuz o yüzden dikkatimi çekti
180932 eklentisini görüntüle 180933 eklentisini görüntüle
Tabiki nakit 25K + Mexico Telecaster ile takasladım.sen satabildin mi hocam bu gitarı?
ben de takas teklif edicektim hocam ondan sordum.
Bu takas kabul etmiyor ama Jil 3 ilanı olan takas + nakite açık. O daha güzel gitar.ben de takas teklif edicektim hocam ondan sordum.
Takas teklif attım bakalım. Aktif manyetikler arasında benim açık favorim fishman fluence ibanezi takasladım sonra pişman oldum.Bu takas kabul etmiyor ama Jil 3 ilanı olan takas + nakite açık. O daha güzel gitar.
Şansını dene bence. Sustain böyle idi.
180935 eklentisini görüntüle
Çok ayrı bir manyetik abi. Clean olarak hem tertemiz hem de sert karakter için uygun. Mis gibi manyetikler.Takas teklif attım bakalım. Aktif manyetikler arasında benim açık favorim fishman fluence ibanezi takasladım sonra pişman oldum.
Bu benim eski gitarım Jil 3 degil Jil2 🙂Takas teklif attım bakalım. Aktif manyetikler arasında benim açık favorim fishman fluence ibanezi takasladım sonra pişman oldum.