Merhaba arkadasım MRE3 istiyosan satısını yapan ithalatcı firmada calişiyorum. Aynı şekil amfinin ithalatida bizde. Ne kadara alcaksınız ürünü ve nerden alcaksınız özelden yazınız bana.
Yüksek bir fiyata alan biri vb varsa durumdan rahatsız olmasın diye öyle söyledim. Yanlıs anlasılma olmasın lütfen.
Merhabalar. 176 Liraya bir elektro gitar aliyosunuz bu ürünlerin ithalati yapıldıgı firmada calisiyorum.Ürün için yorum yapmamı isterseniz iyi bir gitar değil. Kullanılırmı kullanılır sorun cıkarırımı cıkarmaz. Akord problemi yaratirmi ben suan öyle bi problem cikardiginida görmedim elimden 100 lerce geçmiştir bu ürün. Ama 170-180 Liralik fiyat uygun fiyatada aliyosunuz acikcası cok cüzi bir miktar kar ile satiliyor ürün. Cok birşey beklemeyin.@rapboyz En Ucuz Gitar Elektro Manuel Raymond MRE3RD Fiyatı Bilisimport.com'da gitar bu gitarın en ucuz olduğu site(benim araştırmam sonucunda)
En Ucuz Extreme Amfi EX6WD Fiyatı Bilisimport.com'da amfide aynı sitede ve benim araştırmam sonucu en ucuz olan site burasıydı yanında gitar askısı pena kılıf felanda alıcam 🙂