Telekestır gitarım var, Metalika, Silipnat ve Deyvid Bovi tonu lazım. Acaba hangi marka potans ve saç şekli tavsiye edersiniz?
Serdar öztop tarzı bi saç yeter bence. Ama burda ki tüm mesele, surat ifadesi. Yani o tonları telekestırdan almak için "tuvaletten yeni çıktım, kabız olmuşum yav çok kötüyüm" ifadesi olması gerek. Bence. 😀
Yav arkadaşlar dalga geçmeyiniz, bakın burda çok ciddi bir soru sorduk, arabesk yapçez demedik hem, rak metıl yapçez dedik! Hem şu potans konusuna niye hala cevap yazan yok? Reca ederim yane 😀
Tişekkürler!! 😛Atlamışız o kısmı yav, hemen sallayalım bişiyler 🙂
220k ve 500k potansı birbirine paralel yada seri bağlayıp direk fişe takınca baya baya metal tonu veriyomuş öyle duymuştum. 9 voltla filan olacak iş değil o, en az 220 volt lazım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. 😛
biraz zımparayla yontulmayacak bc yok 😀
Gitarın orjinalliği bozulmayacak ama. Ben diyorum ki bantla pamuk yapıştırıyım o köşelere 😀
Bariz satanissin lo sen! Gitarın bilem satanis şeklinde!! Mahalledeki kedilerin canı ve iyiliği namına, ihbar etçem seni mahallenin imamına!! 😀
Bence rüşvet et, öğren çal bir iki Neşet'ten. Baba evin padişahı, bakarsın ihsan eyler lütuf diye bir Gibson bir de Blues Junior 😉