tam bir fan gibi konuşuyorsun katılıyorum lotr için olan kısmada katılıyorum neydi o öyle gimli yi şaklaban yapmışlar dı legolaas kaykay cı olmuştu burdada peter parker ı şaklaban yapmışlar görüldüğü üzere bazı kişiler sadece m.j için gitmiş bunun nedenide güzelliğini öne çıkarmaları ama filmde hoşuma giden şeylerde var mesela teknoloji den ellerinde olduğu kadar kaçınmışlar bazı yerlerde sonuna kadar kullanmışlar ama dock. ock. da ki kolları bir kukla gibi hareke etmişler bu çok hoşuma gitti ben marvel den uyarlanan filmlere karşı ön yargılıyım ama şimdi hell boy da güzel birşeyler bekliyorummaNgaDj demiş ki:artık şu master pieceleri şaklabana çevirmekten vazgeçseler ya. nedir bu furya LOTR dada aynı olay spiderman dede aynı olay işin içine illa iki espiri sıkıştırıcaklar neydi o damdan düşme sahnesi neydi o loser peter parker ve maşallah bütün new york gördü suratını, nerde çizmişler nerde yazmışlar. marvel nasıl izin verdi böle bişeye oda ayrı konu. genele olarak izlenebilicek bir film ama yer yer sinirimde bozulmadı diğil hani.
Justice_For_Hell demiş ki:Ya ben kibristayim filmler buraya 2 hafta gec geliyormus deli oldum izleyemiyorum filmi!!!
EvilPupil demiş ki:Ben filmi beğenmedim Spawn da bile daha iyi kurgu daha iyi (FX) effect'ler vardı.
cha_sach demiş ki:EvilPupil demiş ki:Ben filmi beğenmedim Spawn da bile daha iyi kurgu daha iyi (FX) effect'ler vardı.
Baba bu alemde spawn'dır, blade'dir.. Batman'in de suyu çıktı..