Spider V 20mk2 vs İd:core v3 40w vs vox vt20x

spider V 20 mk2 güzel mi blackstar ıd corev3 40w yerine almak istiyorum telefondan tabletten ayarlanabilmesi ve çok fazla efekt olması beni cezbediyor. Sizce ne yapmalıyım?? Aklımda vox un vt20x i de var oda olabilir ama high gainde iyi performans vermiyormuş??

ikisi de güzel. ben de zamanında iki amfi arasında kalmıştım, mağazaya gittim ve line 6'nın overdrive tonları daha çok hoşuma gitti. tamamen tercih meselesi.
Metallica queen acdc ve her türk erkeği gibi duman çalmak istiypruö dumanda problem olucağını zannetmiyorum ama acdc Metallica ve queen benim için çok önemli bu gruplsr od daha iyi ise line6 tercih edicem snrm

Merhaba. Hepsini kullandım zamanında. Hem de etrafımda alıp satmış/kullanan öğrencilerim/arkadaşlarım var. Id core ile ilgili negatif bir geri dönüş hiç duymadım henüz. Kendim de evde kullanıyordum. Id core' un ev için son derece yeterli olduğunu düşünüyorum.

Merhaba. Hepsini kullandım zamanında. Hem de etrafımda alıp satmış/kullanan öğrencilerim/arkadaşlarım var. Id core ile ilgili negatif bir geri dönüş hiç duymadım henüz. Kendim de evde kullanıyordum. Id core' un ev için son derece yeterli olduğunu düşünüyorum.
İd core sadece pc bağlantısı sağlayınca güzel tonlar elde edildiği hakkında çok şey duydum ve her gitar çalıcağımda oturup pc açmak zor açıkçası bence

Geri