darkwingduck demiş ki:
dvd playerının üstünde divx oynatıp oynatmadığı yazar.. ama genede dene.. yeni modellerin bazılarında çalışabiliyo.. valla film güzel abla yanılmamış.. bekliyorum yorumları
..
sana fazkasıyla yorum topladım çünkü kuzende filmi izlerken not bile aldım!!!hakunun chi'yi ruh olmaktan kurtardıgı sahne,hakunun kurbagayı dondurup hızla uçuşları..chihironun merdivenden uçarcasına inişi
😉 kamajinin minik çalışanları ve sonradan chihiroyu sevişleri 8) miniklerin yemek gelinceki birbirine ezercesine hücumları..ki ilk chihiro geldiginde kömürleri chi'ye yüklemeye çalışıp üst üste yarattıkları izdiham
😆 yubabanın küçük yaramaz kafaları,sürekli chiyi izleyen ruh ve sonradan yarattıgı vahşetler,yubabanın kuş oldugu sahne,yuttuklarından sonra pis kokulu bir yaratık haline gelen nehir tanrısı ve sen'e verdigi işe yarar hediye..nehir tanrısının verdigini yemeye çalışan sen
🙂zenibanın küçük bir kagıt olup sen'e yapışması..yababanın bebeginin küçük tatlı bir fareye ve pis karganın küçük sinege benzer bir kuşa dönüşmesi,zenibanın mührünü çalan hakunun sen sayesinde mührü kusması ve mührün dönüşen küçük yaratıga sen'in basması..kamajinin miniklerinin ve tatlı farecikle sen'i canlandırmaları
🙂haku ve senin durumuna lin'in şaşırıp "Burada neler oluyor?"sorusuna Kamajinin "Buna aşk denir!"yanıtı
🙂yubabanın fare olan bebegini tanımayıp "ne igrenç şey" deyişi ve üzülen bebegi
🙂zenibanın evi
🙂mührünün üstüne sen'in bastıgını ögrenen zenibanın o mührün hakuyu yönetmek için babayabanın kullandıgını söyleyip attıgı kahkaha
🙂farenin zenibanın ziyafetinden bikaç şey kapıp sinekle bi köşeye çekilişi
🙂zenibanın 2.misafiri haku,zenibanın lambasının sen'e vedası,farenin zenibaya veda busesi
🙂sen'in zenibaya vedası:"Teşekkürler nine
🙂"..hakunun gerçek adı..farenin gökte uçarlarkenki halleri
🙂🙂🙂hakuyla chihironun vadası
🙂🙂annesiyle babasının kızın basından geçen onca olaya ragmen onların domuzluklarından dolayı birşey hatırlamayışı...çooooook güzeldi....miyazakinin animelerindeki karakterleri çok iyi yansıtan bir anime oldugunu söyledi kuzenim..benim izledigim türkçe altyazılıydı ingilizceyle yorulmadım
🙂🙂çoooooook güzeldi yaa!!!!!abla gerçekten haklıymış..gerçi tahmin ediyordum çok güzel oldugunu..zenibayı daha çok sevdim babayabadan ben
🙂minik çalışanlar,farecik
🙂chihiroyu sürekli takip eden ruha sinir oldum :twisted: haku da çok iyiydi ya aralarındaki aşk
🙂yürüdükçe teni gıcırdayan bir ruh vardı chiriroya veda ederken herkes o alkışlarda o da yaglı ve yaglardan bıngıldayan bedeniyle ordaydı!!çook degişik bir şeydi ya o..bir de chihiroyla asansördeki sahnelerinde sıkıştırmıştı ya onu..kamajinin uzayan bacakları..lin de çok iyiydi çok sahip çıktı chi'ye...