egosss 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 timucincicek demiş ki: Şubatta çıkardığımız 46 isimli EP yi buradan dinleyebilirsiniz 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... kubi_net demiş ki: Grubum Orpharion "Revival" Hepsini görmek için tıklayın... İkinizin de müziklerini ekledim playliste.Playlisti takip edip paylaşarsanız müzikleriniz daha fazla insana daha kolay ulaşabilir 🙂
timucincicek demiş ki: Şubatta çıkardığımız 46 isimli EP yi buradan dinleyebilirsiniz 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... kubi_net demiş ki: Grubum Orpharion "Revival" Hepsini görmek için tıklayın... İkinizin de müziklerini ekledim playliste.Playlisti takip edip paylaşarsanız müzikleriniz daha fazla insana daha kolay ulaşabilir 🙂
kubi_net 12 Nisan 2017 #5 egosss demiş ki: İkinizin de müziklerini ekledim playliste.Playlisti takip edip paylaşarsanız müzikleriniz daha fazla insana daha kolay ulaşabilir 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler 😉o iş bende raadol =)
egosss demiş ki: İkinizin de müziklerini ekledim playliste.Playlisti takip edip paylaşarsanız müzikleriniz daha fazla insana daha kolay ulaşabilir 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler 😉o iş bende raadol =)
egosss 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 kubi_net demiş ki: Teşekkürler 😉o iş bende raadol =) Hepsini görmek için tıklayın... Umarım insanlar doğru reaksiyonu gösterip üşenmeden şu playlisti takip eder de sesini duyuramayan arkadaşlara bir şans vermiş oluruz 🙂
kubi_net demiş ki: Teşekkürler 😉o iş bende raadol =) Hepsini görmek için tıklayın... Umarım insanlar doğru reaksiyonu gösterip üşenmeden şu playlisti takip eder de sesini duyuramayan arkadaşlara bir şans vermiş oluruz 🙂
Traven 5 Mayıs 2017 #7 merhaba arkadaslar ben de bizim yasli grubumuzun album linkini buraya koyayim. 1980 lerin eski punklarina selam ederim 🙂
merhaba arkadaslar ben de bizim yasli grubumuzun album linkini buraya koyayim. 1980 lerin eski punklarina selam ederim 🙂
Can Ünlü 6 Mayıs 2017 #8 Selamlar,ben de solo albümümü eklemek isterim listeye,şimdiden teşekkürler 🙂
egosss 14 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 Traven demiş ki: merhaba arkadaslar ben de bizim yasli grubumuzun album linkini buraya koyayim. 1980 lerin eski punklarina selam ederim 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Can Ünlü demiş ki: Selamlar,ben de solo albümümü eklemek isterim listeye,şimdiden teşekkürler 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Ekledim.Playlisti takip edip paylaşırsanız sevinirim 🙂
Traven demiş ki: merhaba arkadaslar ben de bizim yasli grubumuzun album linkini buraya koyayim. 1980 lerin eski punklarina selam ederim 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Can Ünlü demiş ki: Selamlar,ben de solo albümümü eklemek isterim listeye,şimdiden teşekkürler 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Ekledim.Playlisti takip edip paylaşırsanız sevinirim 🙂