yani bu tofaşa mercedes tekerleği takmak gibi bişey mi olurSquier gitarımı defalarca modifiye etmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim size,ne kadar modifiye etsenizde Squier olarak kalacaktır🙂
Gitarın yapısı kullanılan Ağaç ve aksam belli,yinede bazı düzeltmeler farkettirir.
Ama yapacağınız ilk iyileştirme elektronikten önce üstteki plastik eşik yerine bir luthiere yada sizde yapabilirseniz kemik eşik yaptırmak.
Köprü bloğu alt kalite oda sıkıntı ancak komple affinity ölçüsünde kaliteli köprü bulmak zor ve pahalı fakat Saddle ları uygun inç boyutunda bulursanız mutlaka değiştirin.
Bunları yapmazsanız gitara ne yaparsanız yapın cılız tınlayacaktır.Fret olayına hiç girmeyeyim🙂
Bence volume potansı ve 5 yollu switch te kaliteli dimarzio veya fenderle değişebilir.Gitardaki takır tukur geçiş yapan switchi uzun ömürlü değil ve alt malzeme.Volume potansıda öyle ve daha kontrollü olur.Geriye manyetikler kalıyor.Gitarın üzerindekiler yerine daha duyarlı ve doğal ton veren Alnico manyetiklerle değiştirilebilir.
Burgularda aynı şekilde🙂 Bunların hepsini yaparsanız bir Fendere dönüşmesede Ciddi farkeder lakin size yeni bir gitar kadar masrafı olur🙂
Benim squier gitarımın manevi değeri olduğu için üzerinde hiç acımadan bir sürü değişiklik yaptım,usa fender manyetikler,burgular,fretler,potanslar ve switch değişimi.
Yinede Fender strat gitarımın hacminden uzak.
Tofas'a, Mercedes motoru takip, sanzimani ayni tutmak gibi dusun.yani bu tofaşa mercedes tekerleği takmak gibi bişey mi olur
modifiye ederken fertleri güzelce tesviye ettir uçlarını yuvarlattır daha rahat çalım imkanı sunarArkadaşlar konu squierlerin modifiye etmeye değip değmemesi değil varsa bilginiz elektronik hakkında yardımcı olursanız sevinirim
modifiye ederken fertleri güzelce tesviye ettir uçlarını yuvarlattır daha rahat çalım imkanı sunar
Arkadaşlar konu squierlerin modifiye etmeye değip değmemesi değil varsa bilginiz elektronik hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Elektronik ten önce yapılması gerekenleri uzun uzun yazdımArkadaşlar konu squierlerin modifiye etmeye değip değmemesi değil varsa bilginiz elektronik hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Cevabınızı okudum aslında yapmamam gerekenler kafamda bayağı bir oturduElektronik ten önce yapılması gerekenleri uzun uzun yazdım