Bu iki gitardan birini almayı düşünüyorum hangisini alırsam sizce daha mutlu olurum yada şöyle sorayım illaki bu iki gitar yada buna benzer gitarlar arasında kalıp ikisinden birini alan vardır aldıktan sonra keşke diğerini alsaydım dediniz mi? Telenin tonlarını çok seviyorum Roy Buchanan dinlerken çok keyif alıyorum telenin sesinden ama bi yandan o sesleri gitardan çıkaramıycağımı biliyorum ne yapıcağım konusunda çok kararsızım.Hangisinden daha fazla keyif alınır?
Squier Classic Vibe '50s Stratocaster Akçaağaç Klavye 2-Color Sunburst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier Classic Vibe '50s Telecaster Akçaağaç Klavye Butterscotch Blonde Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier Classic Vibe '50s Stratocaster Akçaağaç Klavye 2-Color Sunburst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier Classic Vibe '50s Telecaster Akçaağaç Klavye Butterscotch Blonde Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024