Araştırdım bayağı, vintera kovalayayım dedim. Hatta bir 50s vintera II vardı ilanda, onu alacaktım. Şehir dışında olduğum için kaçırdım, dönmemden bir gün önce ilandan kalktı. Sonra kırmızı vintera II bekleyeyim dedim, baktım kırmızı normal serilerde yok vintera II'de. Bu arada dükkanda american original 50s sapını çok beğendim. Soft v diyordu özelliklerinde. Vintera 50s'e yükseldim ben de bayağı. Neyse kırmızı ya da vintage white almak istiyordum, bulamayacağımı varsayarak ve biraz da pahalı olmasından ötürü vintera projemi rafa kaldırıp american original da zaten beni aşacağından n11'den kırmızı classic Vibe 50s squier sipariş verdim. İnşallah güzel bir gitar gönderirler. Forumun güzel enerjisini bekliyorum bu yönde. Dualarınız benimle olsun 😃
Bu arada 50s vintera denedim dükkanda gidip, v shape sivri geldi soft v olmasına rağmen, çok haz etmedim. O yüzden squier classic vibe'ın c profilli sapına razı olacağım bir müddet. İnşallah güzel bir gitar denk gelir. Kırmızısı da çok ahım şahım değilmiş denedim dükkanda ama krem ya da natural veyahut vintage white yoktu classic vibe'da (akçaağaç klavyeli).