merhabalar ben de cv ve player arasındayım gidip denediniz mi? denemediyseniz cv hakkında görüşleriniz ne
eskiden cv 50’s strat sahibiydim asiri memnundum 1.5 sene kadar bende kaldi, donem donem player da kullanmis biri olarak kiyaslamalar yapacagim kendiniz karar verirsiniz.
oncelikle;
marka takintiniz yoksa, aldiktan sonra uzun sure calarim diyorsaniz, asiri butceniz de yoksa, ben gitarimi severim ileriki zamanlarda da eksiklerini tamamlarim diyorsaniz CV alip ileriki surecte gerekli modifiyelerle gitari desteklersiniz,
sahnede de pedallar esliginde cok guzel tasiyacaktir
hatta eski bi kullanici yorumu olarak sahne gitarlarim ile dokunsal olarak cok yakin performanslar verdigini soyleyebilirim.
dipnot; squierlerde elektronik zayif olur cvde her ne kadar az olsa da bazi durumlarda kopru manyetigi ground veya feedback yapabiliyor, gerekli manyetik modifiyeleri ve shielding ile rahatlikla cozulecek sorunlar.
sahsen player serisini f/p olarak yeterli bulamiyorum, usa ile cok farklar var ve turkiyede fiyatlari eskiye nazaran asiri artti, onun yerine yerel saticilardan usa fenderler denk getirebilirsiniz, eminim grupta sifir player fiyatlarina yakin usa fender satacak tonla insan bulabilirsiniz.
kisaca mim fender yerine, duzenli sahne almiyorsaniz(profesyonel seviyede kullanilmayacaksa) butceniz de kisitliysa squier classic vibe alabilirsiniz, ground+pickup modifiyeleriyle fender seviyesinde bi sound yakalarsiniz, bilginize.