İyi midir hocam o? Ayrıca aynı paraya askı olarak ne önerirsiniz?2 tane ernieball 9-42 alıyor o para ne demek artırabilirim.
çoğunlukla 9-46 önermişler hocam çok birşeyi etkiler mi tel uzunluğu, birde askı olarak ne önerirsiniz 500 lirayaBence 10-46 elixir optiweb alabilirsin.
Ölçüler telin kalınlığının ölçüleri. Basit anlatım olarak, teller inceldikçe bend yapmak kolaylaşıyor. Bunun yanında tonal olarak kayıp oluyor. İkisinin en güzel dengesi bence 10-46. Askı olarak tavsiyem gidip elden almanız. Bazı askılar teni yakabiliyor, plastik gibi bir dokusu oluyor nasıl tarif edeceğimi tam bilemiyorum.çoğunlukla 9-46 önermişler hocam çok birşeyi etkiler mi tel uzunluğu, birde askı olarak ne önerirsiniz 500 liraya
Hocam gidip görme şansım yok maalesef, şu ürün nasıldır sizce?Ölçüler telin kalınlığının ölçüleri. Basit anlatım olarak, teller inceldikçe bend yapmak kolaylaşıyor. Bunun yanında tonal olarak kayıp oluyor. İkisinin en güzel dengesi bence 10-46. Askı olarak tavsiyem gidip elden almanız. Bazı askılar teni yakabiliyor, plastik gibi bir dokusu oluyor nasıl tarif edeceğimi tam bilemiyorum.
Benim cildi yakıyor dediğim tür bu tür. Bence başka bakın. Çift katlı kumaş gibi olanlar var onlar daha iyi. Askı ilk başta çok gerekli değil eğer ayakta çalmayacaksanız.Hocam gidip görme şansım yok maalesef, şu ürün nasıldır sizce?
Hocam aldım mı uzun süre işimi görücek bişe almak istiyorum, 700 liraya siyah olarak siz ne önerirsiniz?Benim cildi yakıyor dediğim tür bu tür. Bence başka bakın. Çift katlı kumaş gibi olanlar var onlar daha iyi. Askı ilk başta çok gerekli değil eğer ayakta çalmayacaksanız.
Bence alınabilecek en mantıklı ürün.Hocam aldım mı uzun süre işimi görücek bişe almak istiyorum, 700 liraya siyah olarak siz ne önerirsiniz?
Tamamdır hocam sipariş ettim, teşekkürler.Bence alınabilecek en mantıklı ürün.
![]()
Ibanez DCS50-BK Siyah Gitar Askısı Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - 50 Yıldır Müzikle, Sanatla, 50 Yıldır Birlikte
Ibanez DCS50-BK Siyah Gitar Askısı, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Bunu bende kullanıyorum yeşil rengini çok rahat, çokta güzel duruyor.Bence alınabilecek en mantıklı ürün.
![]()
Ibanez DCS50-BK Siyah Gitar Askısı Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - 50 Yıldır Müzikle, Sanatla, 50 Yıldır Birlikte
Ibanez DCS50-BK Siyah Gitar Askısı, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com