sevgili "jokermg" bahsettiğin ankstar 'ın grubla bağlantısının ne olduğunu düşündün ,bilmiyorum ama, işveren - çalışan dışında bi bağlantı yok..Bir bar sahibi olarak ankhstar'ın girişimleri kendi adınadır emin ol .Ayrıca grubun böyle hilelere ihtiyacı olmayacağı garantisinide ben sana verebilirim.Eğer müzik işi burdaki site üzerinden dönebilecek kadar basit bir iş olsaydı,ve bizde öyle düşünen dangalaklar olsaydık,şu ana kadar toplam 3 değil 53 sayfamız olurdu.
Sevgili jokermg anladığım kadarıyla grup elemanlarınıda tanıyosun izlenimi edindim.biraz daha zorlasan DTCF den ömerlerin, levent atıcıların,özgürlerin(gitarist) zamanından daha çok eleman tanırsın gibi geliyo...hoş bu bahsettiğim isimlerde benim sonraki kuşaklarımdır ama.. ozamanki verdiğimiz kendi çapındaki konserlerden bizde sizi ,yeni genç girişimci bi gitarist olarak hatırlıyoruz gibi geliyor.....herneyse demek istediğim boşver fazla takma böyle şeyleri hepimiz ölücez nasıl olsa....
Müzik hayatınızda sana ve grubuna başarılar dilerim ,starfish hakkındaki düşüncelerin içinde teşekkür ediyoruz...Naapalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte......
LONG LIVE ROCK N' ROOL
Saygılar.................